Latest News

Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Μια αποκαλυπτική σύγκριση στη Μέγκαν Μαρκλ! Έχει κάνει πλαστικές;

Υπάρχει εμφανής αλλαγή προς το καλύτερο στην εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ...

 Αλλά είναι μόνο η “καλή διάθεση” ή κάτι παραπάνω; Αυτό είναι ένα ερώτημα που όπως φαίνεται απασχόλησε και την Αμερικανίδα Λόρρυ Χιλ, από το Λας Βέγκας, που ασχολείται με τις αισθητικές επεμβάσεις και ειδικεύεται στην οδοντιατρική κοσμετολογία.
Η Χιλ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, με αναρτήσεις για την απενοχοποίηση των πλαστικών και αισθητικών επεμβάσεων, αποκαλύπτει τις επεμβάσεις που έχουν κάνει διάφορες διασημότητες με παράδειγμα αυτή τη φορά την Μέγκαν Μαρκλ.
Αναφερόμενη λοιπόν στην Μέγκαν Μαρκλ, η Χιλ αποκάλυψε πως αρχικά πίστευε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ δεν έχει επέμβει ποτέ στα χαρακτηριστικά της, αλλά παρατηρώντας την πιο προσεκτικά σε φωτογραφίες, κατέληξε πως έχει γίνει μια διακριτική παρέμβαση.
Πιο συγκεκριμένα, η Χιλ λέει ότι το χαρακτηριστικό της Μέγκαν Μαρκλ που έχει υποστεί τις περισσότερες αλλαγές είναι τα δόντια της και το χαμόγελό της.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός, πως πλέον πολλές γυναίκες ζητούν από τους οδοντιάτρους να τους φτιάξουν το τέλειο «Markle’s sparkle» (δηλαδή, τη λάμψη της Μαρκλ).
Ισχυρίζεται λοιπόν πως από παλιές φωτογραφίες της, ότι Μέγκαν Μαρκλ είχε κάποτε ένα μικρό χώρισμα ανάμεσα στα δύο μπροστινά πάνω δόντια της, ενώ κατά πάσα πιθανότητα, πέρα από τη λεύκανση που έχει κάνει, έχει καλύψει με εμφυτεύματα τα δύο κενά στα δεξιά και αριστερά της οδοντοστοιχίας της.
Εκτός από τα δόντια όμως, φαίνεται πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει πειράξει και την μύτη της. Ειδικότερα το σχήμα, λεπταίνοντας και στενεύοντας τα ρουθούνια, αλλά φροντίζοντας να αφήσει το μικρό κοκκαλάκι που προεξέχει στο κέντρο της μύτης για να φαίνεται πιο φυσική. Όπως όμως εξηγεί η Χιλ «Μια αλλαγή στη μύτη δεν μπορεί να σε κάνει από μόνη της όμορφη. Η Μέγκαν ήταν ήδη όμορφη. Απλά αυτή η αλλαγή έκανε το βλέμμα των τρίτων να εστιάζει στα πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της».
Τέλος, φαίνεται ότι η Μέγκαν κατάφερε να αλλάξει λίγο το συνολικό σχήμα του προσώπου της όχι κάνοντας κάποια μεγάλη χειρουργική επέμβαση, αλλά χρησιμοποιώντας το μπότοξ σωστά, ως σύμμαχο της.
Η πρώην ηθοποιός και σύζυγος του Χάρι, έκανε μπότοξ στα μάγουλα της με αποτέλεσμα να «παγώσει» τους μυς σε εκείνο το σημείο του προσώπου της, πράγμα που σταδιακά οδήγησε σε ένα ελαφρύ, ανεπαίσθητο στένεμα ολόκληρου του σχήματος του. Επίσης, η Χιλ υποστηρίζει ότι η Μέγκαν έχει βάλει fillers στα ζυγωματικά της ώστε να τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα και πιο καλοσχηματισμένα.
Δείτε το βίντεο με τις αισθητικές παρεμβάσεις της Μέγκαν Μάρκλ: