Latest News

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Σπάνε το τζάμι αυτοκινήτου για να σώσουν σκύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Φορεστφάχ της Αγγλίας, όπου βρικόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο περαστικοί ...
παρατήρησαν το κατοικίδιο εντός αυτοκινήτου να “υποφέρει” και ανησυχώντας για την εξέλιξη ζήτησαν από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ να κάνουν ανακοίνωση από τα μεγάφωνα προς τους ιδιοκτήτες του.

Πριν όμως εκείνοι εμφανιστούν, πήραν την πρωτοβουλία να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να ελευθερώσουν το ζώο.
Η Ζόε Θόρντον, 29 ετών, που κατέγραψε πλάνα του περιστατικού αυτό το Σαββατοκύριακο, ισχυρίστηκε πως ο σκύλος βρισκόταν μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 30 λεπτά.
 Η Θόρντον, είπε ότι έβαζε τις τσάντες της στο αυτοκίνητό της, όταν παρατήρησε μια γυναίκα που έδειχνε ανήσυχη λίγο πιο δίπλα. “Πήγαμε για να δούμε τι συνέβαινε και αποδείχθηκε ότι ο σκύλος ήταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Το παράθυρο ήταν ελάχιστα ανοιχτό, αλλά περιμέναμε τουλάχιστον για μισή ώρα μέχρι τελικά να αποφασίσουμε να το σπάσουμε. Είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και για έναν σκύλο, που θα μπορούσε να πεθάνει”.

Έσωσαν τον σκύλο που βαριανάσαινε

Στο βίντεο, ένας άνδρας φαίνεται να σπάει το παράθυρο του πίσω καθίσματος για να πάρει τον σκύλο, ο οποίος «ανάσαινε βαριά». Στην συνέχεια, οι υπόλοιποι αγοραστές, προσπαθούν να δώσουν στο ζώο λίγο νερό και να το μετακινήσουν στην σκιά. «Κάναμε ανακοινώσεις στο σούπερ μάρκετ για τον ιδιοκτήτη του οχήματος, αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε» είπε η Θόρντον. “Τηλεφωνήσαμε στην αστυνομία και εμφανίστηκαν προτού φτάσουν οι ιδιοκτήτες. Ο σκύλος βαριανάσαινε. Σπάσαμε το παράθυρο λίγο πριν φτάσει η αστυνομία γιατί ήδη είχε περάσει πολύ ώρα. Σκεφτήκαμε ότι ήταν η καλύτερη επιλογή γιατί το αυτοκίνητο ζεσταινόταν πολύ. Έχω κι εγώ σκύλους και δεν τους αφήνω ποτέ στο αυτοκίνητο. Θέλω απλώς να μάθει ο κόσμος πως δεν πρέπει να αφήνει τα ζώα στο αυτοκίνητο όταν κάνει ζέστη”.
Τελικά, οι ιδιοκτήτες εμφανίστηκαν λίγη ώρα αργότερα αλλά η αστυνομία δεν τους επέβαλε κάποιο πρόστιμο, απλά τους επέπληξε.
Δείτε το βίντεο – πώς έσπασαν το τζάμι για να σώσουν τον σκύλο