Latest News

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Η Σαρλίζ Θερόν "αδειάζει" τον Σον Πεν: «Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ»!

Η Σαρλίζ Θερόν απάντησε για την εποχή που είχε σχέση με τον Σον Πεν...


  Η 44χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» για την προώθηση της νέας ταινίας «The Old Guard» στο Netflix, όπου ρωτήθηκε για τις φήμες πως κάποτε είχε αρραβωνιαστεί τον 59χρονο ηθοποιό.     

   «Τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι. "Δεν παντρεύτηκα σχεδόν τον Σον", αυτά είναι βλακείες», είπε η Σαρλίζ Θερόν. «Όχι, βγαίναμε, και κυριολεκτικά μόνο αυτό κάναμε, βγαίναμε», πρόσθεσε.   

«Ήταν σχέση, σίγουρα. Είχαμε αποκλειστικότητα, αλλά ήταν μετά βίας για ένα χρόνο. Ποτέ δεν συγκατοικήσαμε. Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ. Καμία σχέση», συνέχισε.     

    Η Σαρλίζ Θερόν με τον Σον Πεν ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2013. Οι δυο τους χώρισαν το 2015, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε τότε πηγή στο περιοδικό People.    

    Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν σκέφτηκε ποτέ τον γάμο ή αν νιώθει μοναξιά, η Θερόν απάντησε: «Ποτέ δεν θέλησα να παντρευτώ. Αυτό δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα».  

  «Στη ζωή των παιδιών μου, [ορκίζομαι] ποτέ δεν ένιωσα μοναξιά», σημείωσε, προσθέτοντας πως δεν φοβόταν τις ρομαντικές σχέσεις.    

 «Η ζωή μου αυτή τη στιγμή δεν έχει πολύ χώρο για κάτι τέτοιο. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ ξανά να ζήσω με κάποιον. Για να είμαι εντελώς ειλικρινής, ίσως χρειαστεί να αγοράσει σπίτι δίπλα στο δικό μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι ποτέ σε θέση να διαχειριστώ κάτι τέτοιο ξανά, έχω μεγαλώσει πολύ για κάτι τέτοια», κατέληξε.