Latest News

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Τζάστιν Μπίμπερ: Διεκδικεί 20 εκατ. με μήνυση στις 2 γυναίκες που τον κατηγορούν για σεξουαλική επίθεση

Ο Τζάστιν Μπίμπερ προσέφυγε στη δικαιοσύνη, εναντίον των δύο γυναικών που τον κατηγόρησαν μέσω Twitter για...
σεξουαλική επίθεση.

  Οι δικηγόροι του σταρ κατέθεσαν μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τις δύο υποθέσεις, ενώ στη μήνυση τονίζεται ότι οι κατηγορίες των δύο γυναικών είναι «αδύνατες βάσει γεγονότων και έχουν διαψευστεί από αναμφισβήτητες αποδείξεις και παραδοχές των ίδιων».   

Οι δύο γυναίκες- το όνομα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό πέρα από αυτό που αναφέρεται στο Twitter- τον κατηγόρησαν τώρα για σεξουαλική επίθεση τον Μάρτιο του 2014 (η Danielle) και τον Μάιο του 2015 (η Kadi). Ήδη, ο Μπίμπερ έχει διαψεύσει με αναρτήσεις του στο Twitter τις δύο γυναίκες.   

Η απάντηση στις κατηγορίες της Danielle   

«Η Danielle ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ξενοδοχείο Four Seasons στις 9 Μαρτίου 2014, όμως ο Μπίμπερ δεν έμεινε σε αυτό το ξενοδοχείο τον Μάρτιο του 2014 και υπάρχουν πολλαπλοί μάρτυρες και αποδείξεις που απορρίπτουν το κακόβουλο ψέμα της Danielle», αναφέρει η μήνυση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του σταρ.  

 «Η Danielle κατασκεύασε τη σεξουαλική συνεύρεσή της με τον Μπίμπερ στο ξενοδοχείο Four Seasons γιατί είχε αναφερθεί δημόσια ότι ο Μπίμπερ δείπνησε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στις 10 Μαρτίου 2014 και υπέθεσε ότι ο Μπίμπερ ήταν στο ξενοδοχείο εξαιτίας των δημοσιευμάτων. Όμως, παρότι ο Μπίμπερ πήγε στο εστιατόριο, δεν έμεινε στο ξενοδοχείο Four Seasons», συνεχίζει η μήνυση.  

 Εκείνο το βράδυ, ο Τζάστιν Μπίμπερ και η τότε σύντρόφος του Σελένα Γκόμεζ πήγαν σε μια εμφάνιση- έκπληξη του σταρ στο SXSW. Στη συνέχεια οι δυο τους επέστρεψαν σε ένα νοικιασμένο ακίνητο στο οποίο έμεναν με «αρκετούς φίλους». Στη μήνυση παρατίθενται αποδείξεις και λεπτομέρειες για το ακίνητο στο οποίο έμειναν εκείνο το βράδυ και το Westin Hotel που έμειναν το επόμενο.   

Η απάντηση στις κατηγορίες της Kadi  

 Σε ό,τι αφορά στις κατηγορίες της Kadi, η μήνυση αναφέρει ότι είναι επίσης «αδύνατες βάσει γεγονότων, έρχονται σε αντίθεση με δικές της προγενέστερες γραπτές δηλώσεις και υποστηρίζονται μόνο από παραποιημένα ή ψεύτικα μηνύματα».  

 Η Kadi έγραψε στο Twitter ότι ο Μπίμπερ την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου 2015 και της επιτέθηκε σεξουαλικά.

 «Οι ισχυρισμοί της είναι αδύνατοι βάσει γεγονότων, αποκαλύπτοντας και αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι αναρτήσεις της στα social media και οι ισχυρισμοί της είναι απολύτως κατασκευασμένοι, μια περίτεχνη απάτη», αναφέρει η μήνυση. 

«Η Kadi έχει παραδεχθεί στον λογαριασμό της στο Twitter ότι θέλει να γίνει διάσημη, να γίνει σταρ του Netflix», αναφέρει η μήνυση και επικαλείται προγενέστερα tweet της γυναίκας στα οποία ανέφερε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Μπίμπερ. 

«Ορκίζομαι, αν δεν συναντηθούμε, θα σε βρω και θα σε γ@@@@ω», ανέφερε ένα από αυτά. «Είσαι τόσο χαριτωμένος, σε αγαπώ. Θα σε πληρώσω να με βιάσεις ΟΚ;», έγραψε σε άλλο.   Ακόμη στη μήνυση επισημαίνεται ότι την ώρα που η Kadi υποστηρίζει πως την κάλεσε στο δωμάτιό του ο Μπίμπερ, εκείνος βρισκόταν στο πάρτι μετά το Met Gala, με δεκάδες μάρτυρες. 

«Είναι προφανώς σούπερ φαν, μπορεί να περίμενε έξω από το ξενοδοχείο κατά διαστήματα όπως άλλοι θαυμαστές, μπορεί να κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί του ως φαν, αλλά εκεί σταματά η όποια αλήθεια στην ιστορία της και ξεκινούν οι ψευδής, δυσφημιστικές δηλώσεις της», αναφέρει στη μήνυση.   

Μάλιστα, οι δικηγόροι του Μπίμπερ αναφέρουν ότι φαίνεται πως η Kadi «ήξερε και είχε λεπτομέρειες για την ανάρτηση της Danielle πριν από τη δημοσιοποίησή της και είχε τις δικές της κατηγορίες έτοιμες, για να τις δημοσιεύσουν από κοινού».