Latest News

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Αυτή είναι η σέξι νοσηλεύτρια που έγινε viral - Της πρότειναν να γίνει μοντέλο για εσώρουχα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεν έχει τέλος η συζήτηση στη Ρωσία για την νεαρή νοσηλεύτρια που έγινε viral όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της να μοιράζει φάρμακα σε ασθενείς ενώ φαίνονταν τα εσώρουχά της ...
μέσα από την προστατευτική στολή για κορωνοϊό που φορούσε.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανακάλυψαν ότι η viral νοσηλεύτρια, η οποία εργάζεται στο νοσοκομείο της Τούλα, ονομάζεται Νάντια και είναι 23 ετών.



nadia-nurse2
nadia-nurse1


Η ξαφνική φήμη που απέκτησε η 23χρονη μπορεί να της προκάλεσε αγωνία για το αν θα συνεχίσει να εργάζεται στο νοσοκομείο, ωστόσο ήδη φαίνεται ότι ανοίγουν και νέοι επαγγελματικοί δρόμοι.

Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια της ρωσικής εταιρείας εσωρούχων Miss X, Αναστασία Γιακούσεβα, της πρότειντε δημοσίως να αποτελέσει το νέο πρόσωπο της επόμενης καμπάνιας. «Θέλουμε η νοσηλεύετρια από την Τούλα να γίνει το μοντέλο της εταιρείας μας. Είμαστε έτομοι να παρουσιάσουμε αποκλειστικά νεα προϊόντα και να της προσφέρουμε συμβόλαιο».



nadia-nurse4
nadia-nurse5


Την ίδια ώρα ξεκίνησε μια επιχείρηση προκειμένου να απαγορευτεί στο μέλλον σε ασθενείς να τραβάνε φωτογραφίες εργαζομένων σε νοσοκομεία. Δράστης στην περίπτωση της Νάντιας φέρεται να είναι ένας άνδρας ασθενής με Covid-19.

Η Νάντια, η οποία σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ryazan έχει ήδη εισπράξει προφορική επίπληξη «επειδή δεν συμμορφώθηκε με τους κανόνες ένδυσης των εργαζομένων στο νοσοκομείο».

Στο πλευρό της Νάντιας, ωστόσο, εκτός από τους συναδέλφους της που καταγγέλλουν ότι το θέμα προέκυψε από τις ελλείψεις και τον προβληματικό εξοπλισμό για γιατρούς και νοσηλευτές, βρέθηκε και ένας στενός συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Προκειται για τον πρώην εργαζόμενο στην ασφάλεια του Ρώσου προέδρου και σημερινού περιφερειάρχη της Τούλα, τον 47χρονο Αλεξέι Ντούμιν, ο οποίος την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο μετά τις πληροφορίες ότι η Νάντια αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της απόλυσης.

Ενδεικτική η ανακοίνωση της διοικήτριας του νοσοκομείου Άννα Σαβίτσεβα η οποία μετά την επίσκεψη του Ντούμιν εξήγησε ότι «δεν επιβάλαμε κανένα πειθαρχικό μέτρο στην νοσηλεύτρια. Πρόκειται για μια επαγγελματία, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της στο υψηλότερο επίπεδο. Ο κυβερνήτης Ντούμιν της μίλησε, την στήριξε και την ευχαρίστησε, όπως και όλους τους συναδέλφους της, για το έργο που προσφέρουν».

Η Σαβίτσεβα, μάλιστα, υποστήριξε και την εκδοχή της 23χρονης ότι φόρεσε μόνο τα εσώρουχά της επειδή ζεσταινόταν, αναφέροντας στις δηλώσεις της ότι «είναι πολύ δύσκολο να εργάζεσαι με αυτές τις στολές για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το σημαντικό είναι ότι βοήθησε ασθενείς με κορωνοϊό. Δεν ήταν σωστό για τον ασθενή που τη φωτογράφισε. Την παγίδευσε ενώ αυτή τον βοηθούσε».