Latest News

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ένας χρόνος από τη δολοφονία χωρίς πτώμα! Η πρώην σύντροφος του Φώτη Ντούλου σπάει την σιωπή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Φίλοι και συγγενείς της Τζένιφερ Ντούλος στις ΗΠΑ εξακολουθούν να «στοιχειώνονται» από την μυστηριώδη εξαφάνιση και την δολοφονία της πριν από ...
έναν χρόνο. 

Η 50χρονη μητέρα πέντε παιδιών έκανε την τελευταία της εμφάνιση στις 24 Μαΐου πέρυσι, αφήνοντας τα παιδιά της στο σχολείο. Οι αρχές βρήκαν αργότερα το αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο σε έναν δρόμο, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.
Στον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία πρώην σύζυγό της, απαγγέλθηκαν κατηγορίες  τον περασμένο Ιανουάριο για απαγωγή και δολοφονία της Τζένιφερ Ντούλος. Εβδομάδες αργότερα, ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο γκαράζ του σπιτιού του και πέθανε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.


Φώτης Ντούλος

Οι αρχές δεν βρήκαν ποτέ το σώμα της Τζένιφερ Ντούλος και έχουν δηλώσει πως υπάρχουν «ενδείξεις» ότι δεν είναι ζωντανή. Το ζευγάρι, εκείνη την περίοδο βρισκόταν στην μέση ενός «πικρού» διαζυγίου. «Μας λείπει η Τζένιφερ πάρα πολύ» είπε η Κάρι Λουφτ, εκπρόσωπος της οικογένειας και φίλη της Τζένιφερ Ντούλος σε δήλωσή της στο Daily Beast. «Ο πόνος της απουσίας της δεν εξαφανίζεται. Αμέτρητες ερωτήσει παραμένουν αναπάντητες. Η βαρβαρότητα και η απανθρωπιά του θανάτου και της εξαφάνισής της συνεχίζουν να μας στοιχειώνουν».
Στο μεταξύ, η σύντροφος του Φώτη Ντούλου την εποχή εκείνη της εξαφάνισης, Μοσέλ Τροκόνις και ο πρώην δικηγόρος του Κεντ Μαχγούνεϊ κατηγορήθηκαν για συνωμοσία στην διάπραξη δολοφονίας. Η 44χρονη Τροκόνις κατηγορείται επίσης για παραβίαση αποδεικτικών στοιχείων καθώς φέρεται να βοήθησε τον Φώτη Ντούλο να πετάξει αρκετές σακούλες σκουπιδιών που είχαν το αίμα της πρώην συζύγου του.


Μισέλ Τροκόνις

Και τώρα, η Μισέλ Τροκόνις αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της, λέγοντας πως παρόλο που οι άνθρωποι είπαν «πολλά πράγματα για μένα – μερικά καλά και μερικά πολύ σκληρά» ένιωσε πως έπρεπε να μιλήσει με αφορμή την επέτειο της εξαφάνισης της πρώην συζύγου του Φώτη Ντούλου.
«Με συμβούλευσαν οι δικηγόροι μου να παραμείνω σιωπηλή και να βασιστώ στο σύστημα δικαιοσύνης, το οποίο είναι πολύ απογοητευτικό για μένα, επειδή υπάρχουν πολλά που θα ήθελα να πω», ανέφερε η Τροκόνις σε δήλωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της. «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που άκουσα για πρώτη φορά την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος. Ως μητέρα, λυπάμαι για την απώλεια που υπέστησαν αυτά τα πέντε παιδιά, μένοντας ορφανά και από τους δύο γονείς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».
Ωστόσο, δεν φαίνεται να μιλά και με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύντροφό της. «Το εάν ο Φώτης Ντούλος ήταν ικανός να κάνει τα πράγματα που η αστυνομία και οι εισαγγελείς του καταλογίζουν, δεν το ξέρω» είπε. Και πρόσθεσε: «Με βάση όσα έχω μάθει από πέρυσι, νομίζω πως ήταν λάθος μου να τον εμπιστευτώ».
Αναφορικά με την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος, είπε: «Δεν ξέρω τίποτα για το πού βρίσκεται η Τζένιφερ Ντούλος ή τι μπορεί να της έχει συμβεί».