Latest News

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Κοίτα πως ανοίγουν οι χώροι άθλησης στον Δήμο Πειραιά: Με ...δόσεις, θερμομέτρηση και ραντεβού στην είσοδο


Με... δόσεις, θερμομέτρηση και ραντεβού στην είσοδο προχωρά σταδιακά από σήμερα  στο  άνοιγμα των αθλητικών χώρων για το κοινό, ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,
 μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων και σύμφωνα με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.


Συγκεκριμένα, θα επαναλειτουργήσουν με περιορισμούς στη χρήση για την αποφυγή συνωστισμού και για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι παρακάτω αθλητικοί χώροι:
Θεμιστόκλειο Στάδιο
Δευτέρα – Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-16:00 & 18:00-22:00, μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.
Γήπεδο Τένις (πλαζ Βοτσαλάκια):
Δευτέρα-Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00 με 21:00 μόνο με ραντεβού, έως δύο (2) άτομα εντός του γηπέδου. Η μέγιστη διάρκεια παραμονής στον χώρο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.
Γήπεδο Αγίου Διονυσίου
Δευτέρα-Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας: 08:00-15:30 & 17:30-22:00, μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής στον χώρο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.
Γήπεδο Ποδοσφαίρου Αμοργού (Καμίνια)
Δευτέρα-Σάββατο. Ωράριο λειτουργίας 07:00-13:00, μόνο με ραντεβού. Στον χώρο επιτρέπονται 15 άτομα και η μέγιστη διάρκεια παραμονής δεν θα πρέπει να ξεπερνά τη μία (1) ώρα, με αποκλειστική χρήση ατομικού εξοπλισμού. Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων.
Kατά την είσοδο στους παραπάνω αθλητικούς χώρους, θα πραγματοποιείται ανέπαφη θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται ειδική φόρμα με τα εξής στοιχεία:
Ώρα εισόδου-εξόδου, δ/νση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail και αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την ειδική φόρμα στον παρακάτω σύνδεσμο (διαθέσιμες θα υπάρχουν και στους χώρους άθλησης): https://bit.ly/2z913Jn.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού είναι τα εξής: 2104137708 και 2104177389.

@ Τελικά, λίγες ώρες αργότερα ανακοίνωσαν από το Δήμο Πειραιά πως κλείνουν ξανά οι αθλητικοί χώροι...ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ