Latest News

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε 3 ελληνικές ομάδες

Ο Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που είχε περάσει από την Ελλάδα και είχε παίξει σε τρεις ομάδες, έβαλε τέλος στη...
ζωή του.  

 Ο 38χρονος αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Βελιγράδι, με ένα όπλο που πήρε από την οικία της μητέρας του. Τον βρήκε νεκρό η σύντροφός του, στο κρεβάτι, και ειδοποίησε την αστυνομία. Ο Μρντάκοβιτς είχε ένα τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ. 

  Ο Σέρβος είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από 10 χώρες και είχε φορέσει τη φανέλα 20 ομάδων. Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2013, όταν πήρε μεταγραφή στη Βέροια. Το 2015 επέστρεψε για να παίξει για τον Λεβαδειακό, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τον Αγροτικό Αστέρα.   

 Ο Μρντάκοβιτς είχε περάσει και από το κυπριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, ενώ το 2008 είχε μετάσχει με την εθνική ομάδα της Σερβίας στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου. Ο 38χρονος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του το 2017. 

Ο γιος του, Ούρος, που είναι 16 ετών, ακολουθεί τα βήματά του και είναι ήδη μέλος της εθνικής ομάδας της ηλικιακής κατηγορίας του. Μάλιστα, δημοσιεύματα θέλουν να έχουν ενδιαφερθεί ήδη για εκείνον ομάδες εκτός Σερβίας, μεταξύ άλλων και από την