Latest News

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Ηθοποιός του «Κόκκινου ποταμιού» Σοφία Αλεξανιάν': «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια»!

Ράγισε καρδιές η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στα σήριαλ «Κόκκινο ποτάμι» και «Έλα στη θέση μου» ...
μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.  

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αφού η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα των 800 ευρώ που δίνει το κράτος. Σήμερα μετά το τέλος των γυρισμάτων των σίριαλ, η Σοφία που μεγαλώνει μόνη της το γιο της, συγκλονίζει με τη μαρτυρία της.
“Πριν γράψω την επιστολή, είχα κάνει ένα βίντεο που ήταν μια κατάθεση ψυχής που δείχνω σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, που είναι άθλια. Στο “Κόκκινο ποτάμι” τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη, οπότε βάση νόμου η εταιρεία αυτή δεν μπορεί να με καλύψει και να με εντάξει γιατί δεν έχω συνεργαστεί μαζί τους τον Μάρτιο, παρόλο που εκκρεμούν κάποια γυρίσματα, αλλά δεν ξέρω αν θα γίνουν. Εγώ γενικά ως χαμηλά αμειβόμενη δυστυχώς, είμαι ανέκαθεν σε άθλια οικονομική κατάσταση. Όταν ανέβασα το βίντεο στο youtube υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μου προσφέρουν βοήθεια, να μου στείλουν χρήματα. Έχω πει στους ανθρώπους ότι δεν θέλω, νιώθω άσχημα».
Η απάντησε ήρθε άμεσα από το Σπίτι του Ηθοποιού:
“Κυρία Αλεξανιαν καλησπέρα. Από το σπίτι του ηθοποιού επικοινωνώ μαζί σας ύστερα από παράκληση της κυρίας Φόνσου. Μου είπε να σας μεταφέρω ότι μπορείτε καθημερινά να σιτιζεστε από το σπίτι του ηθοποιού καθώς και να φιλοξενηθειτε για όσο καιρό χρειαστεί. Επικοινωνήστε μαζί της στο τηλέφωνο 2105226132. Σαν συμβουλή θα έπρεπε πρώτα να επικοινωνήσετε με την Άννα την Φόνσου και θα βρίσκαμε λύση. Εξάλλου το σπίτι του ηθοποιού έγινε με κόπους για να μπορεί σε όλους τους ηθοποιούς να προσφέρει. Σας χαιρετώ και περιμένει τηλεφώνημα σας”.