Latest News

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Επισκέψεις Μανωλάκου στα νοσοκομεία του Πειραιά

                            
Σειρά συναντήσεων, με τους επικεφαλής σε κεντρικά νοσοκομεία του Πειραιά αλλά και τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ (Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου), πραγματοποίησε ο Βουλευτής Α' Πειραιώς και Νήσων της Ν.Δ. Νίκος Μανωλάκος...
προκειμένου να ενημερωθεί για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης που οφείλεται στον κορωνοϊό και να συγχαρεί το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού κόσμου για την προσφορά του, ευχόμενος σε όλους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο κ.Μανωλάκος επισκέφτηκε το Τζάνειο Νοσοκομείο και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους εργαζόμενους του νοσηλευτικού ιδρύματος. 

Στο ίδιο πνεύμα και η συνάντησή του την Μεγάλη Τρίτη, με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου «Μεταξάς», του ιδρύματος που ως γνωστόν, είναι επιφορτισμένο με τη νοσηλεία ευπαθών ομάδων και δη, ασθενών με χρόνιες ογκολογικές παθήσεις.  

Τελευταίος σταθμός, η συνάντηση του κ.Μανωλάκου με τον Διοικητή της 2ης ΥΠΕ (Διοίκησης της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου). 

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του ο κ.Μανωλάκος, ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα των νοσοκομείων, καθώς και για τις υπάρχουσες ανάγκες, τόσο σε αναλώσιμα υλικά όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό,  εξήρε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας και εστίασε στην αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης του τομέα της Υγείας, με το πέρας της κρίσης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: 

«Είναι σημαντικό να μην λησμονήσουμε τους πραγματικούς ήρωες και πρωταγωνιστές σε αυτήν την κρίση. Όλες και όλους εσάς, που καθημερινά αγωνίζεσθε, προκειμένου οι ασθενείς να λάβουν τη φροντίδα που τους αρμόζει».