Latest News

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Η Κάρλα Μπρούνι έκανε πλάκα για τον κορωνοϊό βήχοντας σε κόσμο - Οργή για το κακόγουστο αστείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον σάλο, η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι ζήτησε συγγνώμη για το κακόγουστο αστείο της...
περί κορωνοϊού. 

  Αν και με μερικές εβδομάδες καθυστέρηση, ένα βίντεο της Κάρλα Μπρούνι κατάφερε να προκαλέσει οργή στα social media, καθώς σε αυτό φαίνεται να αστειεύεται για την επιδημία του κορωνοϊού, φτάνοντας σε σημείο να βήξει μάλιστα για πλάκα ενώ βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο.   

Το βίντεο τραβήχτηκε στις 28 Φεβρουαρίου, στην διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού, όταν η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είχε βρεθεί στο σόου του οίκου Celine.   

 Στο βίντεο φαίνεται να φιλά τον πρόεδρο της LVMH, Sidney Toledano, χλευάζοντας ταυτόχρονα τις οδηγίες προφύλαξης για να μην εξαπλωθεί η επιδημία. «Φιλιόμαστε, είναι τρελό! Επειδή είμαστε της παλιάς γενιάς. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Δεν είμαστε φεμινιστές, δεν φοβόμαστε τον κορωνοϊό», ακούγεται να λέει η Κάρλα Μπρούνι.  

 Στη συνέχεια αρχίζει να προσποιείται ότι βήχει προς το μέρος άλλων ανθρώπων που στέκονται δίπλα της, χλευάζοντας όσους νοσούν.   Με την Γαλλία να μετρά εκατοντάδες θανάτους και χιλιάδες κρούσματα, που αυξάνονται συνεχώς, όπως ήταν φυσικό το βίντεο προκάλεσε οργή με αμέτρητους χρήστες να κατηγορούν την Κάρλα Μπρούνι για «αδιανόητη ηλιθιότητα» και «αναισθησία», καταδικάζοντας την «γελοία συμπεριφορά» της.     

Αντιμέτωπη με την έντονη κατακραυγή, η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί αποφάσισε να ζητήσει τελικά συγγνώμη για το κακόγουστο αστείο, δημοσιεύοντας ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως το βίντεο ήταν μονταρισμένο με τρόπο που να εμφανίζει το «αστείο» της «εντελώς αισχρό».    

 «Εκείνη την στιγμή, ειπωμένο σε συγκεκριμένο πλαίσιο και σε συγκεκριμένο άτομο, το αστείο δεν είχε κανένα σκοπό. Ανόητο αλλά ελαφρύ, δεν είχε προθέσεις. Όταν βγει εκτός πλαισίου, το αστείο μπορεί να γίνει αισχρό. Δυστυχώς πρόσφατα έκανα ένα ακατάλληλο αστείο και όλο αυτό μαγνητοσκοπήθηκε εν αγνοία μου. Ένα έξυπνο μοντάζ έδωσε σκόπιμα χυδαίο χαρακτήρα σε αυτό το αστείο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όσους είδαν το βίντεο και σοκαρίστηκαν από το περιεχόμενό του», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της, που δημοσίευσε στα ιταλικά και στα γαλλικά.