Latest News

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Σοκ στην Φενέρ: Παίκτες και μέλη της τουρκικής ομάδας με συμπτώματα κορωνοϊού

Η τουρκική Φενέρ ανακοίνωσε επίσημα πως παίκτες και στελέχη είχαν συμπτώματα κορωνοϊού...
και έτσι αποφασίστηκε να υποβληθούν άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού συλλόγου, κάποιοι παίκτες της ομάδας και μέλη (προσωπικό) της έχουν συμπτώματα του κορωνοϊού και για αυτό το λόγο πήγαν αμέσως στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ εξεύρεσης του ιού στον οργανισμό τους ή όχι. Το συμπέρασμα εξάχθηκε από τη στιγμή που έγιναν ένας προληπτικός έλεγχος ρουτίνας, όταν διαπιστώθηκε πως ορισμένοι έχουν τα γνωστά συμπτώματα.
Αμέσως το ιατρικό τιμ της Φενέρ αποφάσισε πως όσοι έχουν συμπτώματα έπρεπε να πάνε αυτοστιγμεί στο νοσοκομείο για πιο εξειδικευμένα τεστ, ενώ προφανώς θα υποβληθούν κι οι υπόλοιποι σε αυτό σε δεύτερο χρόνο. Μόλις τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγουν, τότε η Φενέρ θα ανακοινώσει δημοσίως τις λεπτομέρειες.
Θυμίζουμε πως η τουρκική λίγκα ήταν η τελευταία που αναβλήθηκε πανευρωπαϊκά, παρά τις αντιδράσεις μεταξύ των παικτών. Φαίνεται πως προφανώς η απόφαση αυτή έβλαψε αρχικά τη Φενέρ και ποιος ξέρει πόσοι ακόμα θα έχουν μολυνθεί παρότι οι τελευταίοι αγώνες έγιναν “κεκλεισμένων των θυρών”. Η Φενέρ έγινε η δεύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας στις τάξεις της οποίας εμφανίστηκε ο κορωνοϊός, μετά τη Ρεάλ.