Latest News

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Σάλος με άνδρα που έβηξε σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ και της είπε πως έχει κορωνοϊό!

Ένας άνδρας διώκεται ποινικά για την συμπεριφορά του σε υπάλληλο σούπερ μάρκετ, πάνω στην οποία έβηξε υποστηρίζοντας ότι είναι θετικός ...
στον κορωνοϊό.    

O 50χρονος Τζορτζ Φάλκον από το Φρίχολντ μπήκε σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Wegmans. Ενώ έκανε τα ψώνια του, μια υπάλληλος του ζήτησε να τηρήσει την απόσταση ασφαλείας τόσο από την ίδια όσο και από τα τρόφιμα, έως ότου αποφασίσει τι ήθελε να αγοράσει.    

Τότε ο Φάλκον έβηξε επίτηδες πάνω της και ισχυρίστηκε ότι νοσεί με COVID-19, τρομοκρατώντας την γυναίκα. Το περιστατικό συνέβη στις 6:30 το απόγευμα τοπική ώρα και συνάδελφοι της υπαλλήλου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία. Ο κυβερνήτης Φιλ Μέρφι, μιλώντας στα τοπικά μέσα, χαρακτήρισε τον δράστη «ηλίθιο».    

Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό των τελευταίων ημερών. Την Δευτέρα, ένας 26χρονος από το Μιζούρι συνελήφθη αφού πρώτα ανάρτησε ένα βίντεο στα social media, όπου φαινόταν να γλείφει αποσμητικά σε Walmart, εν μέσω της θανατηφόρας πανδημίας. «Ποιος φοβάται τον κορωνοϊό», ακούγεται να αναρωτιέται στο βίντεο.