Latest News

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός; Η Μαντόνα στέλνει το δικό της μήνυμα... ολόγυμνη στη μπανιέρα της! (BINTEO)

Η Μαντόνα μοιράστηκε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στα social mediaΤις σκέψεις της σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού που...
πλήττει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Εμφανιζόμενη ολόγυμνη, καθισμένη σε μια μπανιέρα γεμάτη νερό με ροδοπέταλα και περιτριγυρισμένη από αναμμένα κεριά, η «βασίλισσα της pop» εξέφρασε την άποψή της για την πανδημία που βιώνουμε και η οποία έχει την ικανότητα να εξισώνει τους πάντες.
«Δεν νοιάζεται πόσο πλούσιος είσαι, πόσο διάσημος είσαι, πόσο αστείος είσαι, πόσο έξυπνος είσαι, πού μένεις, πόσων χρονών είσαι, πόσο εκπληκτικές είναι οι ιστορίες που μπορείς να διηγηθείς» λέει και συμπληρώνει: “Δεν κάνει διακρίσεις στο ποιον «χτυπά» και υπό πολλές έννοιες, μας έχει κάνει όλους ίσους”
Τις τελευταίες εβδομάδες, η δραστηριότητα της Μαντόνα στα social media είναι έντονη έχοντας αναφερθεί πολλές φορές στο επίμαχο ζήτημα, ζητώντας από τους φαν της να μείνουν σπίτι.

Ολοκληρώνοντας το μήνυμά της -το οποίο μερίδα των ΜΜΕ χαρακτήρισε ως “αλλόκοτο”-, η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε τη φράση «Είμαστε όλοι επιβάτες στην ίδια βάρκα, κι αν βουλιάξει θα βυθιστούμε μαζί» με την οποία συνόδευε στα live της την εκτέλεση της μεγάλης της επιτυχίας «Human Nature» από 1995.