Latest News

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Σάλος με τον βουλευτή που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε pub! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας Βρετανός βουλευτής ο Τζέιμς Γκράντι ζήτησε συγγνώμη μετά από βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και τον δείχνει να κατεβάζει το παντελόνι του και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε pub. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο που μεταδόθηκε χθες από το LBC, δείχνει τον Τζέιμς Γκράντι αρκετά χρόνια πριν εκλεχθεί βουλευτής του Leigh με τους Συντηρητικούς να κατεβάζει το παντελόνι του και να δείχνει τα γεννητικά του όργανα, σε ιδιωτική στιγμή σε pub.
Η εποχή που τραβήχτηκε το βίντεο είναι το 2007 στο Λόουτον και όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν άνω των 18 και ενθαρρύνουν τον νυν βουλευτή να κατεβάσει το παντελόνι του, με τον ίδιο να ζητά εγγυήσεις ότι δεν θα φανεί το πρόσωπο του.
Ο Γκράντι ο οποίος πλέον είναι 41 ετών, είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος το 2008, προτού το 2019 γίνει ο πρώτος Συντηρητικός βουλευτής που εκπροσωπεί το Leigh.

Ο ίδιος δήλωσε την Τρίτη ότι:  «Απολογούμαι για τις ενέργειες μου και για οποιαδήποτε επίθεση προκάλεσα».
Όπως είχε δηλώσει δεν περίμενε να εκλεγεί και τον εξέπληξε το γεγονός ότι κέρδισε, ενώ υποστήριξε ότι έγραψε την ομιλία της νίκης του 30 δευτερόλεπτα πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.
Στελέχη των Εργατικών ζήτησαν την άμεση παραίτηση του μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, ωστόσο κέρδισε τη συμπάθεια άλλων για το γεγονός ότι το βίντεο είναι πολύ παλιό και πριν εμπλακεί στην πολιτική.