Latest News

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Champions League: «Καθάρισε» τη Βαλένθια η Αταλάντα, «άλωσε» το Λονδίνο η Λειψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Με το ενάμισι πόδι στα προημιτελικά του Champions League βρίσκεται η Αταλάντα που κέρδισε 4-1 τη Βαλένθια στο Μιλάνο. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι αν και «πρωτάρα» στη διοργάνωση κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ με τους Χανς Χάτεμπουρ (2), Γιόζιπ Ίλιτσιτς και Ρέμο Φρέουλερ.
Η ισπανική ομάδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με γκολ του Ντένις Τσερίσεφ που τις δίνει λιγοστές ελπίδες για τον επαναληπτικό στην Ισπανία.
Η προηγούμενη ομάδα από την Ιταλία που σκόραρε τουλάχιστον 4 γκολ απέναντι σε ισπανική στο Champions League ήταν η Ίντερ ξανά απέναντι στη Βαλένθια τον Οκτώβριο του 2004.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα



Στο άλλο χθεσινό παιχνίδι, η Λειψία «άλωσε» το Λονδίνο με γκολ-πέναλτι του Τίμο Βέρνερ, νίκησε 1-0 και απέκτησε προβάδισμα εν όψει του επαναληπτικού με την Τότεναμ στη Γερμανία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.
Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Κόνραντ Λάιμερ από απρόσεκτο μαρκάρισμα του Μπεν Ντέιβις. Ο Γερμανός σέντερ φορ έχει βάλει 7 γκολ στη διοργάνωση και όλα είναι σε εκτός έδρας ματς!
Να σημειώσουμε ότι οι Γερμανοί οπαδοί της Λειψίας ύψωσαν πανό για χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.
Τα στιγμιότυπα του αγώνα