Latest News

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αυτά είναι τα λάθη που μας έμαθαν οι ταινίες για το σεξ

Τα  πιο συχνά λάθη που μας έμαθαν οι ταινίες για το σεξ...

είναι:
1. Δεν υπάρχει καμία άγαρμπη στιγμή
Τα σουτιέν βγαίνει σε κλάματα δευτερολέπτου, κανένας δεν γελάει και κανένας δεν χάνει την ισορροπία του. Αυτό συμβαίνει στον κινηματογράφο. Το πραγματικό σεξ περιλαμβάνει το ανθρώπινο σώμα που σημαίνει ότι σχεδόν πάντα κάτι θα πάει λάθος.
2. Ο οργασμός έρχεται αμέσως
Ειδικά για τις γυναίκες. Και συνήθως είναι ταυτόχρονος. Στην πραγματική ζωή όμως δεν είναι αγώνας δρόμου για το ποιος θα φτάσει πρώτος. Μην νιώθεις ότι το σεξ έχει να κάνει με μια προσπάθεια να φτάσεις στην τελική ευθεία.
3. Κανείς δεν κάνει μπάνιο μετά το σεξ
Αυτό δεν είναι κάπως σιχαμένο; Υπάρχει κάποιος που αρχίζει μετά το σεξ τα χάδια χωρίς να αποκαταστήσει την κατάσταση γύρω του;
4. Αδειάζεις τα πράγματα με μία κίνηση
Από το γραφείο, το τραπέζι της κουζίνας ή όποια επιφάνεια τα πράγματα βρίσκονται στο πάτωμα με ένα και μόνο σπρώξιμο. Κανείς δεν έχει στη διάθεσή του ένα κρεβάτι για να κάνει σεξ;
5. Τα ομόφυλα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ
Κι αν κάνουν στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν είναι σωστό. Αν και τα τελευταία χρόνια αυτό κάπως έχει αλλάξει αλλά ίσως οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί των ταινιών να πρέπει να δώσουν λίγη περισσότερη σημασία στην “εκπροσώπηση” κι αυτών των ζευγαριών.
6. Κανείς δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικά
Ποτέ δεν βρίσκεται χρόνος για να βάλουν προφυλακτικό ή να ζητήσουν από τον άλλο να βάλει. Στην πραγματική ζωή όμως είναι προτεραιότητά σου η ασφάλεια ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συζητήσεις με τον παρτενέρ σου για αφροδίσια νοσήματα.
7. Σκίζουν πάντα τα ρούχα
Θα άντεχες να καταστρέψει κάποιος την αγαπημένη σου φούστα; Μάλλον όχι και δεν θα χρειαζόταν κιόλας στην πραγματική σου ζωή γιατί κανένας δεν νιώθει τόσο ανεξέλεγκτη ορμή που θα τον κάνει να σου σκίσει τα ρούχα. Είναι εξάλλου πιο αισθησιακό να δίνεις χρόνο για να σε γδύσει ο άλλος.
8. Η στάση είναι πάντα ιεραποστολικό
Καταλαβαίνουμε ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για ένα γύρισμα χωρίς να χαθεί η σκηνή. Δημιουργεί όμως την εντύπωση ότι το σεξ είναι μόνο αυτό ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να δοκιμάσεις με τον παρτενέρ σου.
9. Το σεξ στο μπάνιο μοιάζει εύκολο
Δεν είναι. Γλιστράει, η διαφορά ύψους δημιουργεί αμηχανία και μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Στις ταινίες όμως φαντάζει καυτό και μια εύκολη έκφραση αγάπης.