Latest News

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ποιος Ελληνας ηθοποιός έγινε… καπνός μετά από τροχαίο οδηγώντας ανασφάλιστο αυτοκίνητο

Στα δικαστήρια με συνάδελφο του βρίσκεται ο ηθοποιός ...
Ευθύμης Ζησάκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το 2018 ο ηθοποιός προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια… εξαφανίστηκε!
Ο καταγγέλλων Βαγγέλης Πυρίνης- ηθοποιός στο επάγγελμα- μίλησε στην εφημερίδα και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον συνάδελφο του και η υπόθεση αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.
«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε, προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη, όμως, μέρα πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο. Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά… Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, εξήγησε πως αν δικαιωθεί τότε ο Ευθύμης Ζησάκης θα πρέπει να καταβάλει στο Επικουρικό Ταμείο το χρηματικό ποσό της αποζημίωσης.