Latest News

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Μητέρα τριών παιδιών βούτηξε σε παγωμένη λίμνη για να σώσει σκυλάκι που πνιγόταν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η μητέρα τριών παιδιών δεν υπολόγισε τίποτα στο άκουσμα ενός μικρού σκυλιού που πνιγόταν κάτω από τον πάγο στη λίμνη,.. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Η γυναίκα άφησε στην άκρη το καρότσι με το παιδί της, πέταξε το παλτό της έμεινε μόνο με ένα κοντομάνικο και βούτηξε στα νερά για να το σώσει.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Mytishchi στα περίχωρα της Μόσχας, σε μια μεγάλη λίμνη που είχε παγώσει από το κρύο.
Η Alina Naumova είχε βγάλει βόλτα τα τρια μικρά παιδιά της με το μικρότερο να βρίσκεται μέσα στο καροτσάκι. Ξαφνικά καθώς προχωρούσε δίπλα στη λίμνη άκουσε κλάματα σκύλου. Κοίταξε καλύτερα μέσα στο απέραντο λευκό και διέκρινε μια μαύρη μουσούδα η οποία άλλοτε βυθιζόταν και άλλοτε έβγαινε στην επιφάνεια και αγωνιούσε να ανασάνει.
Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Είπε στα δυο μεγαλύτερα παιδιά της να προσέχουν το αδερφάκι τους στο καρότσι, έβγαλε το πανωφόρι της και έμεινε με ένα κοντομάνικο και βούτηξε στα παγωμένα νερά.
Οι περαστικοί που την είδαν παραξενεύτηκαν και έτρεξαν προς το μέρος της. Την είδαν να κολυμπάει με δυσκολία και να σπάει τον πάγο για να φτάσει το σκυλάκι που πνιγόταν. Ύστερα από λίγο τα κατάφερε και με τη βοήθεια ενός κλαδιού πήρε το τρομαγμένο σκυλί στην αγκαλιά της και το έβγαλε στην όχθη.
Ο κόσμος της έδωσε ρούχα να φορέσει και τύλιξαν το σκυλί με κουβέρτες πριν το πάνε στον κτηνίατρο.