Latest News

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΚΟ: Πέταξαν κινητό σε τερματοφύλακα - Το έπιασε και «απάντησε σε κλήση»! (BINTEO)


Με ψυχραιμία και χιούμορ αντέδρασε ένας τερματοφύλακας όταν οπαδός της αντίπαλης ομάδας πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στον αγωνιστικό χώρο.  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


O Matías Dituro, o Αργεντινός τερματοφύλακας της Universidad Catolica, κατά τη διάρκεια της ταραχώδους αναμέτρησης ανάμεσα στην Colo Colo και στην Universidad Catolica δέχθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Στα πλάνα ο ίδιος φαίνεται να το κρατάει, και κατά πάσα πιθανότητα να απαντάει σε κλήση, που μάλλον θα έγινε κατά τη διάρκεια της ρίψης, πριν δώσει το τηλέφωνο σε έναν άλλον παίκτη για να μιλήσει και αυτός.  


Ο αγώνας, ανάμεσα στην Colo Colo και στην Universidad Catolica διεκόπη λόγω επεισοδίων. Ο Nicolas Blandi, άσσος της Colo Colo γλίτωσε από τύχη τον βαρύ τραυματισμό καθώς φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν δίπλα του. Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης 19 λεπτά πριν το '90 και ενώ η Universidad Catolica ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Αναφορές σε τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για πλιάτσικο στις καντίνες του γηπέδου και για μάχες οπαδών γύρω από το Estadio Monumental. Από την πλευρά της Colo Colo έγινε αναφορά για έλλειμμα στην ασφάλεια και δήλωσε ότι στους δράστες των επεισοδίων, όταν εντοπισθούν, θα απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο.