Latest News

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Κώστας Βουτσάς: Οι 4 γάμοι και οι... «πάνω από 100» γυναίκες στη ζωή του!

Λάτρης του ωραίου φύλου ήταν ο Κώστας Βουτσάς που
 έφυγε σήμερα πλήρης ημερών, σε ηλικία 88 ετών. 

Όταν κάποτε τον ρώτησαν με πόσες γυναίκες έχει κοιμηθεί, απάντησε:
«Δεν μπορώ να τις μετρήσω. Πολλές, πάρα πολλές. Παραπάνω από εκατό, βέβαια. Με τις γυναίκες που πηγαίνω, τις αγαπάω. Αφοσιώνομαι σε αυτές. Ποτέ δεν πείραξα γυναίκα. Ποτέ δεν πίεσα γυναίκα που θέλει να δουλέψει και να της είπα "πάμε στο καμαρίνι". Μια φορά κόντεψα να δείρω έναν ηθοποιό, έναν πρωταγωνιστή γιατί της είπε "πήγαινε πάνω στο καμαρίνι κι έρχομαι". Και του λέω "δεν ντρέπεσαι, αυνανίσου, το ίδιο θα είναι". Και πήγα να τον δείρω. Η κοπέλα ήρθε εδώ να δουλέψει, όχι για να κάνει βίζιτα. Ποτέ δεν έχω πάει έτσι με γυναίκα».
Όσον αφορά την… οικονομική διάσταση των πολλών γάμων, ο ίδιος είχε αναγνωρίσει ότι το ελάττωμά του είναι «τα τρύπια χέρια».
«Το ελάττωμα μου είναι τα τρύπια χέρια. Δεν μπορώ να βαστάξω χρήματα. Πληρώνω συνέχεια. Έχω αποκαταστήσει όλες μου τις γυναίκες και γενικώς πληρώνω. Είμαι όμως πολύ ευτυχισμένος που ζω έτσι όπως ζω».
Ο πρώτος γάμος του Κώστα Βουτσά ήταν με την ηθοποιό και χορεύτρια Έρρικας Μπρόγερ με την οποία απέκτησε τη Σάντρα Βουτσά, το 1972.
Ακολούθησε ο γάμος με τη Θεανώ Παπασπύρου με την οποία απέκτησε άλλες δύο κόρες, τη Θεοδώρα και τη Νικολέτα, το 1977 και 1979 αντίστοιχα.
Αργότερα θα παντρευτεί με την Εύη Καραγιάννη, η οποία είχε αποκτήσει από προηγούμενο γάμο ένα παιδί που δεν είναι άλλο από τον γνωστό ηθοποιό Άνθιμο Ανανιάδη, τον οποίο ο Κώστας Βουτσάς μεγάλωσε από 4 ετών.
Το 2016, θα παντρευτεί την 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού με την οποία θα αποκτήσει έναν γιο. «Είμαι ερωτευμένος με την Αλίκη Κατσαβού», έλεγε συνέχεια.
Ο Φοίβος Βουτσάς γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2016 με τον πατέρα του να έχει δηλώσει ότι τον περίμενε πώς και πώς.
«Σε όλα τα παιδιά μου ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού. Θα είμαι εκεί για να το δω να βγαίνει και να το κρατήσω αμέσως στην αγκαλιά μου. Θέλω να ζήσω όλη τη γέννα. Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις ένα παιδί να βγαίνει από την κοιλιά της μάνας του. Το λέω και ανατριχιάζω», είχε πει.