Latest News

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η Ιρίνα Σάικ στη Vogue: Ο χωρισμός με τον Μπράντλεϊ Κούπερ και η ζωή μετά

Η Ιρίνα Σάικ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Lady Gaga και την σχετική φημολογία, αντιθέτως προτίμησε να εκθειάσει τον καιρό που πέρασε με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, τον οποία χαϊδευτικά ...
αποκαλεί «Β». 

«Νομίζω πως ήμασταν πολύ τυχεροί που ζήσαμε αυτό που είχαμε μαζί. Η ζωή χωρίς τον "B" είναι καινούργιο έδαφος», σχολίασε το μοντέλο από την Ρωσία.   Επίσης δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες του να μεγαλώνει μια μητέρα το παιδί μόνη της.

 «Είναι δύσκολο να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα στο να είσαι ανύπαντρη μητέρα και εργαζόμενη γυναίκα. Πιστέψτε με, υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και σκέφτομαι, "Θεέ μου, δεν ξέρω τι να κάνω, θα καταρρεύσω"», είπε η ίδια.  

 Παρά τον χωρισμό τους, με τον Μπράντλεϊ Κούπερ έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν μαζί την κόρη τους. Νωρίτερα μάλιστα μες στο μήνα, συναποφάσισαν επίσης να διαμένουν στην ίδια πόλη, την Νέα Υόρκη, για χάρη της Λέα.  

 Ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια και μια περίοδο στην οποία κυριάρχησε η φημολογία για τη Lady Gaga.   

Η Ιρίνα Σάικ παραδέχθηκε επίσης πως μπορεί να γίνει πολύ ψυχρή, αλλά από κάτω κρύβει ένα πολύ ευαίσθητο άνθρωπο.

   «Έχω ισχυρή προσωπικότητα και ξέρω σίγουρα τι θέλω, οπότε νομίζω πως μερικοί άντρες το φοβούνται αυτό. Αν κάποιος βγει από την ζωή μου, είναι εκτός, κόβω κάθε επαφή. Πιστεύω πως μερικοί άνθρωποι πραγματικά φοβούνται αυτήν την ψυχρότητα. 

Επίσης πιστεύω πως δεν γνωρίζουν πολλοί ότι κάτω από όλο αυτό υπάρχει ένα ευγενικό, γλυκό άτομο που κλαίει στις συνεντεύξεις», είπε χαρακτηριστικά.  

 Η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ένα από τα διασημότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, δεν μίλησαν ποτέ δημοσίως για την σχέση τους. 

«Γι' αυτό ονομάζεται προσωπική ζωή, επειδή είναι κάτι για σένα και την οικογένειά σου», είχε πει παλιότερα το μοντέλο.   

Η πρώτη συνέντευξη της Ιρίνα Σάικ μετά τον χωρισμό ήρθε λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Ιούλιο, όταν φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Harper's Bazaar.   

Εκεί είχε αποκαλύψει παρά τον πρόσφατο χωρισμό, δεν είναι αντίθετη με την ιδέα του γάμου. «Αν πιστεύω στον γάμο; Ναι, φυσικά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που διαφωνεί με αυτό».