Latest News

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Οπαδός φιλάει την παράνομη σχέση του στο γήπεδο και γίνεται «τσακωτός» -Η αντίδρασή του έγινε viral [βίντεο]



«Τσακωτός» την ώρα που φιλάει την παράνομη σχέση του στις κερκίδες γηπέδου έγινε οπαδός ομάδας... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




Το ενσταντανέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει ήδη viral, με τον άπιστο άνδρα από τον Ισημερινό να ομολογεί το λάθος του και να ζητάει συγγνώμη από τη νόμιμη σύντροφό του.

Το βίντεο απεικονίζει αρχικά τον άντρα να έχει αγκαλιάσει και να φιλάει τρυφερά μια νεαρή στις εξέδρες του γηπέδου, στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ντελφίν. Μόλις όμως ο άντρας αντιλαμβάνεται ότι τον δείχνει η κάμερα του γηπέδου, τραβάει το χέρι του από την «παράνομη» και φαίνεται να τα έχει χαμένα, προσπαθώντας να... σώσει ό,τι σώζεται. Την ίδια ώρα, η νεαρή συνοδός του είναι εμφανώς αμήχανη, προφανώς έχοντας καταλάβει τι συμβαίνει...
«Όλοι κάνουμε λάθη και ευχαριστώ όσους με κάλεσαν στην εκκλησία για να γιατρευτώ μαζί με την οικογένειά μου. Θέλω να γυρίσω στο πλευρό σου, λυπάμαι πολύ και για αυτό τον λόγο βγήκα δημόσια για να σου ζητήσω συγγνώμη. Είμαι μπερδεμένος, αλλά θέλω να είμαι ξανά δίπλα σου», ήταν το μήνυμα του άπσιτου άντρα στη γυναίκα του, μέσω social media.

Στη συνέχεια, πάντως, πέρασε στην αντεπίθεση: «Πολλά βίντεο έχουν κυκλοφορήσει και με άπιστες γυναίκες, αλλά κανείς δεν τις κορόιδεψε όπως έγινε με μένα. Θα υπερασπιστώ την τιμή μου μέχρι το τέλος. Κανείς δεν θα πλήξει την εικόνα μου, ο Θεός είναι μεγάλος και οι γυναίκες που με κατηγορούν σίγουρα θα ήταν κι αυτές κάποια στιγμή άπιστες».

Δείτε το βίντεο με τον άπιστο άντρα να φιλάει την παράνομη σχέση του στο γήπεδο: