Latest News

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Φονική κακοκαιρία σάρωσε πέντε αμερικανικές πολιτείες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τουλάχιστον 10 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση σε πέντε αμερικανικές Πολιτείες καθώς...
  κακοκαιρία επληξε  περιοχές από το Τέξας μέχρι το Μίσιγκαν με χιονοπτώσεις, παγετό και χαλάζι μεγέθους μπάλας του γκολφ!

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν η καταιγίδα κατέστρεψε ένα τροχόσπιτο στη βορειοδυτική Λουϊζιάνα. Ένα τρίτο άτομο πέθανε όταν δέντρο έπεσε σε σπίτι στην ίδια Πολιτεία. Ένα τέταρτο άτομο σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε γλίστρησε από το δρόμο και έπεισε σε έναν χείμαρρο στο Ντάλας.
Ένας πυροσβέστης και ένας αστυνομικός στο Λούμποκ, στο Τέξας, σκοτώθηκαν όταν το όχημά που επέβαιναν γλίστρησε στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 27, καθώς ερευνούσαν ένα τροχαίο ατύχημα.
Ένας 58χρονος σκοτώθηκε στη νοτιοανατολική Οκλαχόμα όταν το όχημά του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.
Τρεις ακόμη θάνατοι που σχετίζονται με την καταιγίδα κατεγράφησαν  στην κομητεία Πίκενς στη δυτική Αλαμπάμα.
Περισσότερα από 257.000 σπίτια και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Αλαμπάμα, το Μισισιπή, το Κεντάκι, το Τενεσί και το Αρκάνσας.
Ανεμοστρόβιλοι προκάλεσαν ζημιές ή κατέστρεψαν κτίρια στο Αρκάνσας και το Μιζούρι.
Στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου, με περισσότερες από 1.000 πτήσεις να ακυρώνονται και εκατοντάδες ακόμη να καθυστερούν.