Latest News

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Τι λέει τώρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς για τον πατέρα του: "Ίσως με βάλει τιμωρία στο δωμάτιό μου"!

Το γύρο του διαδικτύου έκανε η αντίδραση του Στέφανου Τσιτσιπά, όταν εκνευρισμένος κατά τη διάρκεια αγώνα, έσπασε την ρακέτα του, τραυματίζοντας κατά λάθος τον...
πατέρα του. 

Χάνοντας το πρώτο σετ απέναντι στον Αυστραλό Νικ Κύργιο με 9-7 στο τάι μπρέικ, ο 21χρονος πρωταθλητής επέστρεψε στον πάγκο κάνοντας απότομες κινήσεις εμφανώς εκνευρισμένος. 

Πλησιάζοντας προς τον προπονητή και πατέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς χτύπησε με δύναμη τη ρακέτα του πάνω στον πάγκο με αποτέλεσμα θραύσμα της να φύγει τραυματίζοντας τον Απόστολο Τσιτσιπά στο χέρι. 

 «Ήταν ατύχημα. Δεν το ήθελα και το ξέχασα αμέσως, κοίταξα μπροστά. Συμβαίνει. Δεν ήθελα να το κάνω, απλά ξέφυγε, δυστυχώς» είπε μετά τον αγώνα στους δημοσιογράφους ο Τσιτσιπάς. 

Ερωτώμενος μάλιστα αν θα του επιβληθεί τιμωρία από τους γονείς του, ο 21χροφος κορυφαίος τενίστας είπε αστειευόμενος: «Ίσως μείνω για τρεις μέρες στο δωμάτιό μου, τιμωρημένος από τον πατέρα μου».  

 Τέλος, απατώντας στην ερώτηση αν ο πατέρας του ήταν ακόμα εκνευρισμένος με την αντίδρασή του στον αγώνα, ο διεθνής άσος είπε πως «ίσως εκνευρίστηκε, δεν τον ρώτησα. Θα του μιλήσω μετά».