Latest News

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο (EIKONA)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρετά τον αδελφό του Θάνο με μια φράση:


«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», είναι η φράση που έγραψε στο facebook o Ανδρέας Μικρούτσικος, αποχαιρετώντας τον αδελφό του Θάνο που πέθανε χθες σε ηλικία 72 ετών. 

  Όλο το διάστημα της νοσηλείας του Θάνου Μικρούτσικου, ο Ανδρέας βρισκόταν στο πλευρό του, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια.   

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο μικρότερος αδελφός του Θάνου, δημοσίευσε μαζί με το μήνυμά του και μια φωτογραφία με τον μουσικοσυνθέτη σε νεανική ηλικία. Το ποστ έχει γεμίσει με συλληπτήρια λόγια από φίλους του παρουσιαστή στο Facebook.




Adreas Mikrutsikos
2 ώρες
Μια στιγμη η ζωη μας και συ την εκανες αιωνιοτητα.

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου


Αύριο στις 14:30 το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 14:30, στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του εκλιπόντος. Η σoρός θα εκτίθεται από τις 10:30 πμ στην αίθουσα τελετών για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών  Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, η κηδεία του μουσικοσυνθέτη, πρώην υπουργού, Θάνου Μικρούτσικου θα τελεσθεί με δημόσια δαπάνη.
Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακαλεί να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.
Ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από την ζωή σήμερα, Σάββατο βράδυ, σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο, και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε πανελλήνια συγκίνηση.