Latest News

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν κάνουν ποτέ σε μια σχέση

Σε κάθε αρχή μίας σχέσης το ζευγάρι θέλει να είναι συνέχεια μαζί.  Στις περιπτώσεις όμως των  δυναμικών γυναικών η αδιάλειπτη επαφή πολλές φορές δεν ...
είναι υποφερτή. 
Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά και κινήσεις που προσδιορίζουν τέτοιου είδους προσωπικότητες και βάζουν τα δικά τους όρια.
Θέλουν να μένουν μόνες τους και να απολαμβάνουν χρόνο με τον εαυτό τους. Έχουν αρκετά πράγματα να κάνουν χωρίς το άλλο τους μισό. Περιποιούνται τον εαυτό τους ή κάνουν όλα όσα πιθανόν να μην ευχαριστούν και τον σύντροφό τους.
Δε συζούν πολύ εύκολα. Οι δυναμικές γυναίκες επιδιώκουν να έχουν το χώρο τους και δυσκολεύονται να μοιράζονται όλες τις καθημερινές τους στιγμές με το σύντροφό τους. Πιστεύουν πως το καλύτερο είναι να μένει ο καθένας στο σπίτι του και να βρίσκονται με το έτερο ήμισυ όταν το θέλουν.
Δεν στέλνουν άπειρα μηνύματα και δεν τηλεφωνούν απανωτά μέσα στη μέρα, ούτε περιμένουν κάτι τέτοιο από τον σύντροφό τους. Η επικοινωνία είναι η απαραίτητη χωρίς συνεχόμενες φιοριτούρες και γλυκόλογα.
Βγαίνουν με φίλους και περνάνε καλά, γιατί θεωρούν πως είναι απαραίτητο να μοιράζονται το χρόνο τους και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.