Latest News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Πειρατεία στο Τόγκο : Αγωνία χωρίς τέλος για τον 20χρονο ναυτικό

Χωρίς τέλος είναι η αγωνία για την τύχη του Έλληνα ναυτικού που εδώ και μια εβδομάδα αγνοείται η τύχη του μετά την απαγωγή ...
στο Τόγκο.

Οι γονείς του βιώνουν εφιαλτικές στιγμές αφού βρίσκονται πραγματικά στο σκοτάδι χωρίς καμία ενημέρωση για τον 20χρονο Δημήτρη.
Οι απαγωγείς
Επισήμως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και είναι άγνωστο αν οι απαγωγείς έχουν έρθει σε κάποια επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρεία και αν ναι, ποια είναι τα αιτήματά τους.
Ο πατέρας του Έλληνα ναυτικού δηλώνει πως «μας έχουν ενημερώσει ότι γίνονται προσπάθειες στην ελληνική πρεσβεία στη Νιγηρία να εντοπίσουν τον Δημήτρη και τους άλλους ναυτικούς».
«Από την εταιρεία κάνουν ό,τι είναι δυνατό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο νέο, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει οι απαγωγείς. Μακάρι να είναι μόνο το οικονομικό κομμάτι, γίνονται αυτά που πρέπει να γίνουν, μυστικά» προσθέτει.
Εκτός από τον Δημήτρη έχουν απαχθεί άλλοι τρεις ναυτικοί, πρόκειται για δύο Φιλιππινέζους και έναν Γεωργιανό. Ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star για τους πειρατές ο Δημήτρης είναι το δυνατό τους χαρτί, λόγω της καταγωγής από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κι αυτό, διότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τα λίτρα -εφόσον ζητήσουν.