Latest News

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Βίκυ Καγιά: «Το σeξ μας χώρισε με τον Νίκο Κριθαριώτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά της «πουλάει» πολύ τελευταία. Μία με την παρουσίαση του Shopping Star, μία με την κριτική που ασκεί στο επιτυχημένο GNTM και...
πόσα άλλα.
Το εγχώριο τοπ-μόντελ Βίκυ Καγιά, αν και έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έδωσε τέλος στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη και προχώρησε τη ζωή της με τον Mr Fresh, Ηλία Κρασσά, εξήγησε σε νέα της συνέντευξή τους λόγους που οδηγήθηκε στο πρώτο της διαζύγιο… και ομολογουμένως ήταν πικάντικοι!
Η Βίκυ Καγιά ανέφερε πως τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της ήταν απογοητευμένοι από την ερωτική τους ζωή!
«Το κομμάτι του έρωτα είναι πολύ σημαντικό για ένα ζευγάρι, ούτε ο Νίκος ήταν ευχαριστημένος μαζί μου, ούτε εγώ με εκείνον…», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας προφανώς τον Νίκο Κριθαριώτη και άλαλο μιας και δεν υπήρχε λόγος για μια τέτοια δήλωση μετά από τόσα χρόνια και λίγες ώρες πριν ανέβει και ο ίδιος ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με τη νέα του αγαπημένη, Ναστάζια Δαρίβα
Το διαζύγιο του αλλοτινού αγαπημένου ζευγαριού της showbiz είχε εκδοθεί το 2013.
Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς
Το πρώην μοντέλο βρήκε γρήγορα την ευτυχία που εδώ και χρόνια αναζητούσε στα μάτια του 38χρονου επιχειρηματία Ηλία Κρασσά και το μόνο που έμενε πια ήταν η επισημοποίηση της σχέσης τους η οποία έγινε το 2014 και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.
Ο Νίκος Κριθαριώτης από την πλευρά του παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ναστάζια Δαρίβα, το περασμένο Σάββατο στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο.