Latest News

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Άννα Αμανατίδου: Όλα όσα δήλωσε για τη Μέγκι Ντρίο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το μοντέλο Άννα Αμανατίδου που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του» GNTM», μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της όσο και για την Μέγκι Ντριο... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



«Όταν το προσπαθείς, σίγουρα έρχονται πράγματα, είναι καλό να κοιτάμε θετικά για να ευελπιστούμε στο κάτι καλύτερο και να βάζουμε στόχους και όνειρα. Με την μόνη που έλυσα τις διαφορές μου και της είπα ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα είναι η Μικαέλα. Ακόμη και τώρα μιλάμε. Θεωρώ ότι με έκριναν άνευ λόγου. Με καμία κοπέλα δεν έκανα ποτέ παρέα τόσο κοντά για να με κρίνουν και να κρίνουν την προσωπικότητά μου.
Νερό κι αλάτι για μένα, δεν θέλω να κρατήσω κακίες. Καλή επιτυχία στη Μέγκι στο νέο της ξεκίνημα… Ακούω ότι λέει πράγματα για μένα, δεν θέλω να το συνεχίσω. Όσο απαντάς τόσο δίνεις αξία σε κάποια πράγματα. Είμαι εδώ για να λύσω πράγματα, αλλά όχι για να απαντήσω στην αρνητική κριτική», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Αμανατίδου.
Η Μέγκι με την σειρά της, η οποία πλέον βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής δεν κρατήθηκε και απάντησε:
«Αν δεν αναφερθεί, που θα αναφερθεί; Εγώ δεν την πάω προσωπικά. Πάντα πέταγε καρφιά για μένα κι έτσι έφτασε τέταρτη στο παιχνίδι. Τώρα έχει ένα κανάλι στο youtube και συνέχεια ανεβάζει παλιά βίντεο μας μέσα από το σπίτι και με σχολιάζει ακόμα. Ήταν επιθετική πίσω από τις κάμερες, μπροστά είναι… νεράιδα. Αυτό γίνεται μονίμως. Για μένα είναι διπρόσωπη.
Με έχει μπλοκάρει από παντού. Την είχα πάρει τηλέφωνο μια φορά για μια δουλειά και ήταν παρούσα και η Μικαέλα κι έλεγε μετά ότι την παίρνω τηλέφωνο και την παρακαλάω. Αυτό για τη Μικαέλα που λέει είναι ψέμα, αφού την έβριζε στο σπίτι. Καλύτερα να μη με πάρει τηλέφωνο για καφέ», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μέγκι Ντρίο.