Latest News

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Καυγάς Γιάννη Πάριου με δήμαρχο σε συναυλία (BINTEO)


Έντονη λογομαχία μεταξύ του Γιάννη Πάριου και του δημάρχου ξέσπασε κατά τη διάρκεια συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης» έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς η βροχόπτωση ήταν έντονη, ωστόσο από την αρχή ο Γιάννης Πάριος ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να συνεχιστεί η συναυλία.
«Δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω», δήλωσε ο τραγουδιστής αποφασισμένος την ώρα που ακόμα ψιχάλιζε.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes και του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλίου, στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει.
Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει για να αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. Και ο Γιάννης Πάριος απάντησε: «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε», και συνέχισε να ερμηνεύει τα τραγούδια του.
Όμως, η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο και… κάποια στιγμή κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα και έκλεισαν τα μικρόφωνα.
Τότε, ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος φώναξε στο δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε».
Ο κ. Δανιηλίδης τον πλησίασε στη σκηνή και του είπε με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα να σταματήσει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».
«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή.
«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος», απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».
Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.
Και έτσι η συναυλία διακόπηκε!