Latest News

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κράσνονταρ με στόχο τους ομίλους του Champions League

Την πρώτη μεγάλη μάχη απέναντι στην Κράσνονταρ δίνει απόψε στις 22.00 ο Ολυμπιακός στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του...
Champions League.
Ο αγώνας των «ερυθρόλευκων» θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2 HD. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι απέναντί του έχει μια δυνατή αντίπαλο που στον προηγούμενο γύρο πέταξε εκτός διοργάνωσης τη δυνατή Πόρτο.
Οι Ρώσοι θα αγωνιστούν χωρίς τον προπονητή τους Σεργκέι Μετβέεφ, ο οποίος δεν θα καθίσει στον πάγκο, μιας και δεν έχει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro.
Το πρόσωπο της ρωσικής ομάδας είναι αναμφίβολα ο γνωστός μας από το εντυπωσιακό του πέρασμα από τον Παναθηναϊκό Μάρκους Μπεργκ, τον οποίο ήθελε το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός.
Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού
Σε επίπεδο προσώπων, ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν ετοιμάζει εκπλήξεις, συγκριτικά με τα τρία τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει φέτος, δηλαδή τη ρεβάνς με την Πλζεν και τα δύο ματς με τους Τούρκους της Μπασακσεχίρ.
Η πιθανότερη 11άδα αποτελείται από τους Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ και Τσιμίκα στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας και Σεμέδο με Μεριά στα στόπερ. Στη μεσαία γραμμή αναμένονται οι Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τους Μασούρα και Ποντένσε στις πτέρυγες και οργανωτή τον Βαλμπουενά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να βρίσκεται ο Γκερέρο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει για πρώτη φορά στην ιστορία του αγώνα με τη χρήση VAR. Ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής ξανά τον Λεονάρντο Κούτρη, ενώ ο Χιλάλ Σουντανί είναι ετοιμοπόλεμος. Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» είναι η εξής: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σισέ, Παπαδόπουλος, Μεριά, Τοροσίδης, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Γιώργος Μασούρας, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Καμαρά, Σουντανί.
Με προβλήματα οι Ρώσοι
Προβλήματα έχει και η Κράσνονταρ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα εκτός μάχης είναι ο Βραζιλιάνος φορ Άρι, ο οποίος έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά ματς, ενώ και ο Ρεμί Καμπελά που ήρθε στην Αθήνα με την αποστολή προέρχεται από τραυματισμό. Από ιατρικής πλευράς είναι έτοιμος να παίξει, αλλά σύμφωνα με τους Ρώσους δεν είναι σίγουρο πως θα αγωνιστεί βασικός.
Το πιθανότερο είναι πως η Κράσνονταρ θα παραταχθεί με γκολκίπερ τον Σαφόλοφ, δεξί μπακ τον Πετρόφ, αριστερό τον Ραμίρες, στόπερ τον Φιόλουσον με τον Σέρβο Σπάχιτς, στο κέντρο τον Καμπόλοφ αμυντικό χαφ, τον Βιλένα αριστερό χαφ, τον Καμπελά ή τον Όλσον δεξιά, ενώ στην επίθεση θα παίξουν ο Βάντερσον αριστερά, ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ δεξιά και σέντερ φορ λογικά ο Μπεργκ αν και έχει πιθανότητες και ο Ιγκνατίεφ. Να σημειώσουμε πως η Κράσνονταρ θα έχει στο πλευρό της περίπου 350 οπαδούς της.
Αρχικά είχαν ενημερώσει οι Ρώσοι πως θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα 100 οπαδοί τους, αλλά τελικά θα βρίσκονται περισσότεροι απόψε στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».
Ο 43χρονος Ισπανός Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε, ορίστηκε από την UEFΑ ως διαιτητής του αγώνα.
Το σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ του Champions League
22:00 Ολυμπιακός (Ελλάδα)-Κράσνονταρ (Ρωσία) Cosmote Sport 2
22:00 Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) Cosmote Sport 3
22:00 Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) Cosmote Sport 2
Χθες
ΛΑΣΚ Λιντς (Αυστρία)-Μπριζ (Βέλγιο) 0-1
ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)-Άγιαξ (Ολλανδία) 0-0
Κλουζ (Ρουμανία)-Σλάβια Πράγας (Τσεχία) 0-0