Latest News

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Κώστας Κατσαφάδος: Tο στοίχημα για μια αυτοδύναμη Ελλάδα



 «Στις 7 Ιουλίου δεν είναι το στοίχημα, μόνο για μια ισχυρή ΝΔ, αλλά το στοίχημα για μια...
αυτοδύναμη Ελλάδα. Για αυτό πρέπει όλοι να πάμε στις κάλπες, ώστε η ΝΔ να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, που περιέχει ελαφρύνσεις για όλους τους Έλληνες». 

Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Κώστας Κατσαφάδος, υπ. Βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά και νήσων, σε περιοδείες που πραγματοποίησε σε γειτονιές του Πειραιά, στο πρώτο διαμέρισμα. 
Ο Κ. Κατσαφάδος συζήτησε με τους πολίτες για θέματα, ασφάλειας, έργων υποδομής, αλλά και τομείς όπως η στήριξη της τρίτης ηλικίας και της νεολαίας.

Στη συνέχεια  συναντήθηκε στα εκλογικά του κέντρα με πολίτες τονίζοντας ότι: στο νέο ξεκίνημα της πατρίδας μας, δηλώνω παρών και πρόσθεσε: «Από εδώ, στέλνουμε το μήνυμα σε όλους και σε όλες. Ότι ενωμένοι μπορούμε να στήσουμε ξανά την πατρίδα μας στα πόδια της. Ότι ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε ξανά την αξιοπρέπεια και την ασφάλεια στη ζωή μας. Ότι ενωμένοι, εδώ στην πόλη μας θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της ασφάλειας και της εγκληματικότητας, της ανεργίας, των ελλείψεων σε συγκοινωνίες, σε νοσοκομεία. Και για αυτά μόνο μαζί μπορούμε να βρούμε λύσεις και να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε πρόγραμμα, έχουμε σχέδιο και θα τα καταφέρουμε να φέρουμε τον Πειραιά και τα νησιά μας στην πρώτη γραμμή».

Ο Κ. Κατσαφάδος μίλησε σε συγκέντρωση στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για όσα κάνετε, για την πατρίδα και τους Έλληνες.
Εάν ακόμη η Ελλάδα μας είναι όρθια το οφείλει πρωτίστως σε εσάς αλλά και τις οικογένειές σας.
Γιατί σε εποχές δύσκολες, σε εποχές που το εισόδημά σας περιορίστηκε, σε εποχές που η Πολιτεία δεν σας κάλυψε ως όφειλε, εσείς δεν κάνατε καμία έκπτωση στην προσφορά σας .
Μείνατε στην πρώτη γραμμή, σε όλα τα επίπεδα, τόσο οι Στρατιωτικοί, όσο και τα σώματα ασφαλείας.
Ο καθένας από εσάς και όλοι μαζί μας έχετε κάνει περήφανους, μια και δίνεται καθημερινά μάχη, σε τομείς δύσκολους, όπως είναι η προστασία της πατρίδας, του πολίτη, της περιουσίας του καθένα μας.
Σας χρωστάμε πολλά και σας οφείλουμε μια συγγνώμη γιατί δεν σας στηρίξαμε όσο έπρεπε όταν μπορούσαμε.
Γιατί δεν είμαστε δίπλα σας όσο θα έπρεπε, για να διορθώνουμε λάθη, παραλείψεις και αδικίες.
Για αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί ότι η ΝΔ θα έχει ως πρώτη της προτεραιότητα την κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.»