Latest News

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Serial killer Κύπρου: Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη! (ΕΙΚΟΝΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτου που αναζητείτο και την οποία πέταξε ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, στην Κόκκινη Λίμνη...
στο Μιτσερό.


Η τρίτη βαλίτσα ανασύρθηκε με δίχτυ, ενώ στο σημείο μετέβη και ο διευθυντής της πυροσβεστικής υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ο οποίος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο για τις αναμενόμενες πυρκαγιές.
Οι ιατροδικαστές της Δημοκρατίας, Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους, διενήργησαν αυτοψία επί της σορού που εντοπίστηκε εντός της τρίτης βαλίτσας. Ακολούθως, φορτηγό της Αστυνομίας ανέλαβε τη μεταφορά της σορού στο νεκροτομείο.
 
Στην Κόκκινη Λίμνη έφθασε λίγο μετά τις 12:00 και ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, ο οποίος ανέβηκε στη βάρκα όπου τοποθετήθηκε η τρίτη βαλίτσα.
 
Αποχωρώντας από το σημείο, ο κ. Μιχαηλίδης μίλησε για αγριότητα και θηριωδία. Όπως είπε, είναι κάτι πρωτοφανές, κάτι που δεν έχει ξαναβιώσει στα 42 χρόνια της καριέρας του στο αστυνομικό σώμα.
 
Πέραν του Μάρκου Τράγκολα και του Κύπρου Μιχαηλίδη, στη λίμνη έσπευσαν και ανακριτές του ΤΑΕ με επικεφαλής τον υπεύθυνο του Τμήματος Νεόφυτο Σιάηλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές του ΤΑΕ ψάχνουν για τρεις γυναίκες που συνομιλούσαν με τον 35χρονο και δεν τις εντόπισαν ακόμα. Αύριο, οι έρευνες θα επικεντρωθούν στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, όπου κατ' ισχυρισμό του υπόπτου βρίσκεται η σορός της 6χρονης Σιέρρα Γκράτσε...