Latest News

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Το Instagram διέγραψε την Κίνσεϊ Βολάνσκι που εισέβαλε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Κίνσεϊ Βολάνσκι και ο Βιτάλι Ζντοροβέτσκι είναι το ζευγάρι που απασχόλησε την κοινή γνώμη με την ιδέα που είχαν να εισβάλλει η 22χρονη ξανθιά στο γήπεδο που διεξαγόταν ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη, ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ...
το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ανάλογες «μπούκες» είχε κάνει και ο σύντροφός της στον τελικό του Μουντιάλ του 2014 αλλά και στο Game 4 των τελικών NBA μεταξύ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Η κίνησή τους το βράδυ του Σαββάτου είχε στόχο να διαφημίσει το «Vitaly Uncensored», το site δηλαδή των επιχειρήσεων του σύντροφού της, το οποίο εμπεριέχει φάρσες και ερωτικής υφής βίντεο.
Το αποτέλεσμα ήταν το κανάλι VitalyzdTV να φτάσει στους 10 εκατομμύρια subscribers, ανεβάζοντας τα νούμερά του κατά ένα εκατομμύριο μέσα σε λίγες ώρες.
Ο Ζντοροβέτσκι ισχυρίζεται πως βγάζει 500.000 δολάρια το μήνα και αποτιμά τη συνολική αξία των επιχειρήσεών του (πριν τον τελικό) στα 7 εκ. δολάρια.
Σύμφωνα με το APEX Analytix, εταιρία αξιολόγησης και marketing αθλητικού περιεχομένου, η διαφημιστική προβολή που απόλαυσε το «Vitaly Uncensored» μέχρι μισή ώρα μετά από τον τελικό αντιστοιχεί σε 3.970.000 δολάρια.

Όσο για την ίδια την εισβολέα του τελικού, μέσα σε μία ημέρα εκτοξεύτηκε από τους 350.000 followers που είχε στο Instagram, ανεβάζοντας τον αριθμό ακολούθων της στα 2,5 εκατομμύρια.
Παρόλα αυτά, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να «ρίξει» το προφίλ της καθώς όπως έκρινε, παραβίαζε όρους της. Φυσικά και η νεαρή δεν θα πτοηθεί, αφού θα θελήσει να επανέλθει και αναμένεται να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους ακόλουθους τώρα που έχει γίνει διάσημη.
Η απάντησή της ήταν πως χάκερς εισέβαλαν στον λογαριασμό της και ανέβασαν ακατάλληλο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί.

When you grow to 2.5m followers over night and then your account gets hacked...... just run it off kins. This is an emotional roller coaster 😂 pic.twitter.com/abZ2vW0zTT
1,122 people are talking about this