Latest News

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Μαρία Καλαγιά: «Για εμάς τους νέους, οι παππούδες και γιαγιάδες μας, είναι οι ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας»



«Με ιδιαίτερη συγκίνηση επισκέφτηκα τα κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου μας. Μίλησα με γνωστούς και με φίλους των παππούδων και των γιαγιάδων μου. Είναι η γενιά που γνωρίζει από αγώνες και θυσίες. Είναι η γενιά που θέλει αγάπη σεβασμό και φροντίδα», τόνισε η υποψήφια βουλευτής της νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιώς και Νήσων, Μαρία Καλαγιά...
 μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε στα κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά.
«Για εμάς», συμπλήρωσε, « τη νέα γενιά, η τρίτη ηλικία, οι παππούδες και γιαγιάδες μας, είναι οι ευαίσθητες χορδές της ψυχής μας».

Η Μαρία Καλαγιά συζήτησε με Πειραιώτισσες και Πειραιώτες, καθώς και με το προσωπικό των κέντρων Αγάπης.

«Γίνεται πολύ καλή δουλειά στα κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου. Άκουσα με προσοχή τα προβλήματα της καθημερινότητας της τρίτης ηλικίας, σε πραγματικά δύσκολους καιρούς και διαπίστωσα ότι στα κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης είναι όλες και όλοι μια δυνατή παρέα με πολλές καθημερινές δράσεις και ασχολίες. Θέλω από καρδιάς να τους ευχαριστήσω για τις όμορφες κουβέντες που κάναμε αλλά και για τις συμβουλές που πήρα. Στόχος μου, τώρα και αύριο, είναι να είμαι κοντά τους».

Τέλος, μία όμορφη στιγμή εκτυλίχθηκε, όταν ηλικιωμένος Πειραιώτης, αφού την ευχαρίστησε για την επίσκεψη,της είπε ότι εντυπωσιάστηκε από το βιογραφικό της.

«Έχουμε ανάγκη από νέους, ικανούς και καταρτισμένους ανθρώπους. Να μπει νέο “αίμα” στην Βουλή», ανέφερε ο ηλικιωμένος κύριος και η Μαρία Καλαγιά τον ευχαρίστησε θερμά...