Latest News

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Μαρία Καλαγιά: Στήριξη στην πράξη των ανθρώπων του μόχθου που κρατούν όρθια την Ελλάδα

Την ανάγκη να στηριχθούν στην πράξη με μείωση φορολογίας και εισφορών οι άνθρωποι του μόχθου που κρατούν όρθια την ελληνική οικονομία υπογράμμισε η Υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και Νήσων κυρία Μαρία Καλαγιά...
μιλώντας με πολίτες στη λαϊκή αγορά στα Καμίνια.
«Η μείωση της φορολογίας, η μείωση των εισφορών και η μείωση του ΕΝΦΙΑ αφορούν όλους τους Έλληνες», είπε η κ. Καλαγιά και συμπλήρωσε: «Αφορούν, όμως, πρωτίστως τους πιο αδύναμους πολίτες. Εκείνους που δουλεύουν από τα χαράματα έως το βράδυ για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Και βλέπουν ότι στο τέλος της ημέρας δεν τους μένει τίποτα στην τσέπη. Όλους αυτούς πρέπει να στηρίξουμε, γιατί αυτοί στηρίζουν με το μόχθο και τον ιδρώτα τους την ελληνική οικονομία».

Η κυρία Καλαγιά συνομίλησε με πολίτες για τις τιμές των προϊόντων αλλά και τοπικά ζητήματα που αφορούν στον Πειραιά. Τόνισε ότι η πόλη πρέπει να αλλάξει άμεσα πρόσωπο, να γίνει πιο φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες, πιο πράσινη και πιο ασφαλής. Παράλληλα, επεσήμανε ότι πρέπει να δοθεί συνολική λύση για το παράνομο παρκάρισμα και να πάψει ο Πειραιάς να θυμίζει ένα τεράστιο υπαίθριο γκαράζ.