Latest News

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Σοκάρει ο serial killer "Ορέστης" στην Κύπρο : «Ένοιωθα ωραία όταν τις έπνιγα»!

Ανατριχιάζουν τα όσα έρχονται στο φως για τη δράση του κατά συρροή δολοφόνου...
στην Κύπρο!

Ο 35χρονος «Ορέστης», αξιωματικός του στρατού στο νησί, ομολόγησε τον φόνο δύο γυναικών από τις Φιλιππίνες  τις οποίες έπνιξε και πέταξε σε εγκαταλειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό.
Ο δράστης πλησίαζε τα θύματά του μέσω διαδικτύου, όπου και διατηρούσε το ψευδώνυμο «Ορέστης». Όπως είπε στην αστυνομία, αφού έκλεινε μαζί τους ραντεβού, τις έπνιγε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. «Όταν την έπνιγα ένιωθα ωραία», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς στην Κύπρο, ο στρατιωτικός, που αποφάσισε να επαναλάβει την πράξη του.
Όσο για το γεγονός πως και τα δύο θύματα είναι από τις Φιλιππίνες, ο 35χρονος δήλωσε πως του άρεσαν οι Φιλιππινέζες. Ο «Ορέστης» ομολόγησε με θεληματική του κατάθεση τον φόνο και των δύο γυναικών, ενώ από την ανάκριση προκύπτει πως τις οδηγούσε σπίτι του, όπου και τις σκότωνε.
Για το 6χρονο παιδί, φαίνεται να ισχυρίζεται πως δεν το σκότωσε, αλλά ότι έχασε τη ζωή του από ατύχημα. Ωστόσο, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως το τύλιξε με σεντόνι, έδεσε γύρω από το πτώμα του πέτρες και το έριξε στη λίμνη, κοντά στο μεταλλείο.
Ο τρόπος που δρούσε ο δράστης κάνει τους αστυνομικούς να φοβούνται για περισσότερα θύματα στην Κύπρο. Οι Αρχές φαίνονται να εξετάζουν λογαριασμούς ακόμα τεσσάρων αλλοδαπών γυναικών που δηλώθηκαν ως αγνοούμενες και φέρεται να λάμβαναν μέρος στη διαδικτυακή ιστοσελίδα, στην οποία συμμετείχε και ο «Ορέστης».