Latest News

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Ομολογία - σοκ του serial killer της Κύπρου «Ορέστη»: Έκαναν σεξ, την έπνιξε και την πέταξε στο φρεάτιο!

Ανατριχιάζουν όσα έφερε στο φως η δολοφονία της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της από αξιωματικό του ...
Κυπριακού στρατού.
Ο δράστης που πρόσφατα προήχθη σε Λοχαγό ομολόγησε πως σκότωσε και τη γυναίκα το πτώμα της οποία βρέθηκε το Σάββατο στο Μεταλλείο Μιτσερού.
Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω του internet.
Στις 21 Ιουνίου 2018 την πήρε σπίτι του και την ώρα που έκαναν σεξ την στραγγάλισε. Μετά την έδεσε και πέταξε το πτώμα της στο μεταλλείο. Στο ίδιο φρεάτιο βρίσκονται και άλλα πτώματα.
Παράλληλα σε φράγμα που βρίσκεται επίσης έξω από τη Λευκωσία αναζητείται το πτώμα της 6χρονης Sierra Graze Seucaliuc, η οποία δολοφονήθηκε μαζί με την μητέρα της τον Μάιο του 2018, από τον 35χρονο Κύπριο λοχαγό, ο οποίος παραδέχθηκε την διάπραξη του διπλού φόνου.
Ο λοχαγός αναφερόμενος κατά την ανάκριση στην 6χρονη είπε ότι την είχε τυλίξει με σεντόνι και είχε βάλει και πέτρες πριν τη πετάξει στο φράγμα. Υποστήριξε μάλιστα πως όταν πέταξε το πτώμα, αυτό έμπλεξε σε κάποια κλαδιά και αναγκάστηκε να το σπρώξει πιο μέσα.