Latest News

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Δίδυμοι άνδρες άλλαζαν ρόλους και κορόιδευαν γυναίκες για να κάνουν σeξ μαζί τους

Ένα εκπληκτικό τέχνασμα σκέφτηκαν δυο δίδυμοι προκειμένου να κοροιδεύουν τις γυναίκες και να κάνουν...
σεξ μαζί τους.
 Για παράδειγμα ο «δίδυμος Α» με το όνομα Φερνάντο  για να κάνει σεξ με την κοπέλα του αδερφού του «δίδυμου Β» με το όνομα Φαμπρίτσιο, με την συγκατάθεση του προσποιούταν ότι ήταν ο «δίδυμος Β» και έκανε σεξ μαζί της. Το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Τα δυο αδέλφια μοιράζονταν τα πάντα. Μάλιστα λένε ότι ήταν εκπληκτικά όμορφοι. Και οι δυο βραζιλιάνοι, ηλιοκαμμένοι, έπαιζαν ποδόσφαιρο στην παραλία της Κόπα Καμπάνα και της Ιπανέμα και μαγνήτιζαν τα γυναικεία βλέμματα. Ο Φερνάντο και ο Φαμπρίτσιο ήταν η ατραξιόν της παραλίας.
Αλλά μια του κλέφτη , δυο του κλέφτη, οι δίδυμοι πιάστηκαν στη φάκα από ένα «στιγμιαίο λάθος». Μια από τις πολλές κοπέλες που έκαναν σεξ, έμεινε έγκυος και τότε έπρεπε να αναγνωριστεί ο πατέρας. Αλλά ποιος ήταν ο πατέρας; Αφού και ο «δίδυμος Α» και ο «δίδυμος Β» είχαν κάνει απανωτά σεξ μαζί της;
Η κοπέλα προσέφυγε στη δικαιοσύνη και το δικαστήριο διέταξε να ληφθεί δείγμα DNA από τους δίδυμους για να αποφανθεί ποιος είναι ο πατέρας.
Όμως το δικαστήριο έβγαλε και μια άλλη απόφαση. Καταδίκασε τους δίδυμους για αυτό που έκαναν και κορόιδευαν τις γυναίκες.
Ο δικαστής Φελίπε Λουί Περούκα αποφάσισε και κάτι άλλο. Άσχετα με το τι θα έδειχνε η εξέταση DNA, τόσο ο Φελίπε όσο και ο Φαμπρίτσιο θα είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν διατροφή στη γυναίκα μέχρι να ενηλικιωθεί το παιδί της. Η διατροφή ανέρχεται σε 250 ρεάλ (το νόμισμα της Βραζιλίας) ο καθένας κάθε μήνα, δηλαδή περίπου 100 ευρώ.