Latest News

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

"Σφίγγα" ο ύποπτος για την εκτέλεση του Γιάννη Μακρή - Τι δήλωσε το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχεδόν έξι μήνες μετά την δολοφονία του Γιάννη Μακρή ο εκτελεστής του ήταν ...
στην Ελλάδα. 

Πρόκειται για 31χρονο από τη Βουλγαρία ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο στην Γλυφάδα. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, o ύποπτος δεν έχει βγάλει ούτε μια λέξη από το στόμα του, με τους αστυνομικούς να τον φωνάζουν “μουγγό”. Στην κυριολεξία δεν έχει ανοίξει καν το στόμα του να πει το οτιδήποτε. Έστω ένα ναι ή ένα όχι για το αν έκανε το φόνο και μιλάει μόνο μέσω της δικηγόρου.

Μετά την σύλληψη του Βούλγαρου και την αναζήτηση του αδερφού του για την δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, η γυναίκα του Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τις εξελίξει στο θέμα.  Το γνωστό μοντέλο ευχαρίστησε την Ελληνική Αστυνομία και ευχήθηκε τα χειρότερα για τον άνθρωπο που της στέρησε τον άνδρα της ζωής της και πατέρα των δυο παιδιών της. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», είπε το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, όταν έγινε γνωστή η σύλληψη του δολοφόνου.  Το μοντέλο έχει επιστρέψει και πάλι στη χώρα μας και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την τραγωδία που την χτύπησε.

Ο Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
                   
Όπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Μακρής, ο οποίος ήταν γνωστός στα στέκια της νύχτας και ως ο «Αυστραλός» είχε πυροβοληθεί έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα της Βούλας, την ώρα που έμπαινε στο αμάξι του για να πάει στο γραφείο του.

Ο δολοφόνος του 46χρονου Γιάννη Μακρή, είχαν στήσει καρτέρι. Η ώρα που έγινε το περιστατικό δείχνει ότι οι δράστες περίμεναν το θύμα να βγει από το σπίτι μαι αυτό οδηγεί ίσως στο συμπέρασμα πως γνώριζαν ότι ο 46χρονος εκείνη την ώρα θα έφευγε από το σπίτι για να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησης φύλαξης και καθαρισμού κτηρίων που είχε ανοίξει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Αυτό επίσης οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δράστες ήξεραν καλά τόσο τις κινήσεις όσο και την επιχειρηματική του δραστηριότητα.