Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Η ιστορική πρώτη συνάντηση Πούτιν – Κιμ Γιονγκ Ουν (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Ιστορική είναι η σημερινή συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Κιμ Γιονγκ Ουν στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας.
 Και οι δύο ηγέτες έδειξαν στην πρώτη τους συνάντηση να είναι ιδιαίτερα άνετοι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Ο Ρώσος πρόεδρος υποδέχθηκε με μια θερμή χειραψία τον Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο οποίο έφτασε με λιμουζίνα στον χώρο του πανεπιστημίου Far Eastern Federal University όπου πραγματοποιείται η συνάντηση.
«Πιστεύω ότι η συνάντηση θα είναι παραγωγική καθώς όλος ο κόσμος έχει το βλέμμα του στραμμένο στην κορεατική χερσόνησο», είπε ο Κιμ Γιονγκ Ουν στον Πούτιν, σύμφωνα με το Bloomberg.
«Η επίσκεψή σας στη Ρωσία θα βοηθήσει να ισχυροποιηθούν οι διμερείς σχέσεις μας. Θα βοηθήσει να κατανοήσουμε πως μπορούμε να φτάσουμε σε έναν συμβιβασμό στην Κορεατική χερσόνησο», είπε στις πρώτες του κουβέντες προς τον Κιμ Γιονγκ Ουν ο πρόεδρος της Ρωσίας, ενώ παράλληλα χαιρέτησε τις προσπάθειες του Βορειοκορεάτη ηγέτη για να ομαλοποιηθούν οι σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ. «Πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη για να αναπτύξουμε εμπορικούς δεσμούς», πρόσθεσε.
Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Πούτιν
Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Πούτιν
Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Πούτιν
Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Πούτιν
Συνάντηση Κιμ Γιονγκ Ουν - Πούτιν
JUST IN: Kim Jong Un and Vladimir Putin shake hands as they meet for the first time in summit https://bloom.bg/2XAS4rg 
137 people are talking about this

Μετά το πέρας των συνομιλιών δεν αναμένεται να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση, ούτε να υπογραφούν συμφωνίες στη συνάντηση των ηγετών, την πρώτη αυτού του επιπέδου από το 2011, όταν είχαν συναντηθεί ο τότε πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβιέντεφ και ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο πατέρας του σημερινού ηγέτη της ΛΔ Κορέας.