Latest News

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Πωλούσαν κοκαϊνη και κάνναβη σε όλο τον Πειραιά!



Εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν στην διακίνηση – εμπορία κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά...
 εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.


Συνελήφθησαν χθες Τρίτη 23 Απριλίου 2019 στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, με την συνδρομή ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), σε διάφορες περιοχές του Πειραιά (Νίκαια, Κορυδαλλό, Κερατσίνι) και στη Κόρινθο, (15) άτομα, ηλικίας ( 20 έως 72 ετών) από τα οποία (13) μέλη της οργάνωσης, ενώ αναζητούνται (2) ακόμη.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα υπόθαλψης, καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τα ναρκωτικά.
Στο πλαίσιο πολύμηνης διερεύνησης της υπόθεσης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, αστυνομικών εξακριβώσεων, διασταυρώσεων στοιχείων και εφαρμογή ειδικών ανακριτικών τεχνικών, προέκυψαν και εντοπίστηκαν τα μέλη της οργάνωσης, πιστοποιήθηκαν οι ρόλοι τους και αποκαλύφθηκαν χώροι αποθήκευσης ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.