Latest News

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Κρατούμενος μαχαιρώνει μαύρους συγκρατούμενους του και οι δεσμοφύλακες απλά κοιτάζουν και γελούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη σε φυλακή στο Οχάιο και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο κρατούμενος Γκρεγκ Ρέινκε που είναι μέλος της κλίκας της φυλακής για την «υπεροχή της λευκής φυλής» καθόταν σε ένα τραπέζι μόνος του. Μπροστά του σε άλλο τραπέζι καθόντουσαν 4 μαύροι κρατούμενοι οι οποίοι ήταν δεμένοι με χειροπέδες επάνω στο στρογγυλό τραπέζι.
Κάποια στιγμή η κάμερα καταγράφει τον ρατσιστή Γκρεγκ να σηκώνεται να βγάζει από την τσέπη του ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι και να πλησιάζει τους 4 μαύρους. Οι 4 δεμένοι κρατούμενοι μόλις τον είδαν κατάλαβαν πως κάτι κακό θα συμβεί. Σηκώθηκαν από το στρογγυλό τραπέζι, αλλά δεν μπορούσαν να διαφύγουν γιατί ήταν δεμένοι. Ο Γκρεγκ άρχισε να τους κυνηγάει γύρω γύρω από το τραπέζι και όποιον πλησίαζε τον κάρφωνε με μανία στα πλευρά, στην κοιλιά στους ώμους και στα χέρια.
Τα λευκά πλακάκια γέμισαν αίματα.
Τότε ήταν που εδέησαν να παρέμβουν και οι δεσμοφύλακες που μέχρι εκείνη τη στιγμή παρακολουθούσαν αμέριμνοι τα όσα διαδραματιζόντουσαν μπροστά στα μάτια τους.
Δύο από τα 4 θύματα κατέθεσαν μήνυση κατά των δεσμοφυλάκων και όπως αναφέρουν πως τουλάχιστον δύο δεσμοφύλακες παρακολουθούσαν γελώντας από το παράθυρο μιας πόρτας.
Επίσης καταγγέλουν ότι πριν μπουν στην αίθουσα για να καθίσουν στο τραπέζι, οι δεσμοφύλακες έκαναν σωματικό έλεγχο τόσο στους 4 μαύρους όσο και στον λευκό κρατούμενο. Φυσικά όπως αποδείχτηκε εκ των πραγμάτων εσκεμμένα άφησαν τον Γκρεγκ να κρατήσει επάνω του το μαχαίρι.