Latest News

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Έτσι θα καταλάβεις αν είναι καλός στο σeξ

Βγαίνετε μαζί του για λίγο καιρό κι αναρωτιέστε αν αυτός ο άντρας είναι καλός στο κρεβάτι; Υπάρχουν σημάδια κι ενδείξεις για να το καταλάβετε, πριν ξαπλώσετε μαζί του. Αρκεί να τον παρατηρήσετε για να τα δείτε.

1. Πώς τρώει; 

Σίγουρα σε κάποιο από τα πρώτα σας ραντεβού θα έχετε πάει για φαγητό. Για θυμηθείτε λοιπόν τον τρόπο που έτρωγε... Έβαζε μεγάλες μπουκιές στο στόμα του κι έτρωγε με βουλιμία; Αυτό δεν είναι και τόσο καλό σημάδι. Σημαίνει πως πρόκειται γι άνθρωπο που του αρέσει να τελειώνει τις δουλειές του... γρήγορα (καταλαβαίνετε τι εννοούμε). Σε αντίθεση με έναν άντρα που τρώει αργά, σταθερά, χωρίς να βιάζεται. Γιατί και το φαγητό (όπως το σεξ) είναι απόλαυση. Αν μάλιστα σας τάιζε στο στόμα... τότε μάλλον φαίνεται πως του αρέσετε πολύ, πάρα πολύ, άρα θα έχετε και την πολυπόθητη χημεία στο κρεβάτι. 

2.Πώς μιλάει; 

Ένας άντρας που μιλάει γρήγορα και σπασμωδικά, θα λειτουργεί ανάλογα και στο κρεβάτι. Αντίστοιχα κι ένας άντρας που φωνάζει ή έχει μια διαπεραστική φωνή. Θέλει να κάνει εντύπωση, χωρίς να έχει αυτοπεποίθηση. Ένας άντρας όμως που ακούει, μιλάει σταθερά, χωρίς να φωνάζει, σίγουρα παίρνει πόντους όχι μόνο κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας, αλλά και στο πώς θα λειτουργεί στο κρεβάτι. 


3. Πώς χορεύει; 

Ο χορός είναι τρόπος έκφρασης των ανθρώπων. Εξωτερικεύουν τα συναισθήματα και τον εσωτερικό τους κόσμο. Έτσι ένας άντρας που δεν έχει ρυθμό, ή χορεύει άτσαλα, θα λειτουργεί αντίστοιχα και στο κρεβάτι. Ενώ ένας άντρας που έχει ρυθμό, χορεύει σωστά, ακόμη κι αν παθιάζεται χορεύοντας, σημαίνει πως στο κρεβάτι θα τα δώσει όλα. Δεν χρειάζεται να έχει πάει σε μαθήματα χορού. Αρκεί να έχει αρμονική κίνηση μεταξύ χεριών και ποδιών. Μάλιστα να ξέρετε πως και οι άντρες κοιτούν το πώς χορεύει μια γυναίκα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν είναι τελικά ερωτική στο κρεβάτι ή όχι. Και συνήθως τα δείγματα χορού δεν κάνουν λάθος.

4. Πώς σας ακουμπάει;

Πριν περάσετε στο τελικό στάδιο του κρεβατιού, παρατηρήστε πώς σας αγγίζει τυχαία έστω όταν σας συναντάει. Μήπως παίρνει γρήγορα θάρρος και σας ακουμπάει, σας αγκαλιάζει, θέλει να σας πιάνει; Αυτό δείχνει μια υπερβολική ταχύτητα που σίγουρα θα την εκφράσει και στο σεξ. Μήπως σας ακουμπάει όσο πρέπει όταν θέλει την προσοχή σας και σας αγκαλιάζει σφιχτά πριν σας αποχαιρετήσει; Αυτό θέλουμε! 

5. Πώς σας φιλάει;

Εδώ είναι το μεγάλο τεστ. Αν ένα ζευγάρι ανταλλάσσει το τέλειο ερωτικό φιλί, τότε οι πιθανότητες να κάνει και καλό σεξ είναι πολύ μεγάλες. Διότι εδώ παίζει ρόλο ο συντονισμός. Είναι αυτό αρκετό; Όχι. Παίζει ρόλο και το αν κάνει ήχους (αρνητικό), αν σαλιώνει υπερβολικά (πάλι αρνητικό), αν η διείσδυση της γλώσσας του γίνεται με τρόπο που σας κάνει να το απολαμβάνετε κι όχι να σας εκνευρίζει. 

Γι αυτό δώστε χρόνο σ΄έναν άντρα να εκφραστεί πριν προχωρήσετε μαζί του, να έχετε νιώσει πως έχετε ερωτική χημεία μαζί του, για να είστε σίγουρη πως το θέλετε πολύ εσείς κι εκείνος δεν θα σας απογοητεύσει.