Latest News

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

ETOILE by Les Chefs: Υποτροφίες στα παιδιά του Πειραιά

Σε μια ξεχωριστή κοινωνική πρωτοβουλία για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά προχωρά  το I.I.E.K. ETOILE by Les Chefs με εμπειρία 10ετίας στην επαγγελματική εκπαίδευση,  που αφορά...
στη γαστρονομία.


Η κατά το πλείστον πειραιώτικη επιχειρηματική δραστηριότητα (με Πειραιώτες επιχειρηματίες του χώρου), τοποθετείται στον υψηλό ευρωπαικό ανταγωνισμού του κλάδου.


Τα αναγνωρισμένα πιστοποιητικά σπουδών και πτυχία,  με την άριστη επαγγελματική εκπαίδευση, καθιστούν τους αποφοίτους ελκυστικούς από τις επιχειρήσεις για την πρόσληψή τους προς εργασία.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς τους νέους  των Δήμων του ευρύτερου Πειραιά (Αντιπεριφέρεια) εκπονείται μελέτη με υποτροφίες και ιδιαίτερες παροχές για τις χαμηλόμισθες, πολύτεκνες και άπορες οικογένειες για την κατάρτιση και υποβοήθηση των νέων στην εξεύρεση εργασίας στους κλαδους της μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής αρτοποιίας και ξενοδοχειακών ειδικοτήτων εστίασης.


Αξιόλογη Πειραιώτικη συνεισφορά στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων και καταπολέμηση της ανεργίας, με κοινωνικό πρόσωπο...

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ
https://etoile.edu.gr/