Latest News

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Τη σκότωσε μέσα στο τζακούζι! (ΦΩΤΟ)

Ένα περιστατικό το οποίο μπορεί να αποτελέσει και σενάριο από ταινία ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το... Σικάγο των ΗΠΑ όταν ένας άντρας έπνιξε την σύζυγό του μέσα στο τζακούζι. 

Πρόκειται για τον 58χρονο Έρικ Χάσκα ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου, αφού παρεμπόδισε τη σύντροφό του να βγει από το τζακούζι της πίσω αυλής.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βίντεο να πίνει στο τζακούζι μέχρι που η Λόρα επιχείρησε να βγει έξω. Στην αρχή ο Χάσκα προσπάθησε να βοηθήσει την σύντροφό του να βγει έξω αλλά στην συνέχεια αλλάζει γνώμη και κλείνει το καπάκι στο κεφάλι της και την κλειδώνει μέσα. Η άτυχη γυναίκα μάταια πάλεψε να βγει έξω.
Μετά από λίγη ώρα ο Χάσκα επιστρέφει στο σημείο και ανοίγει το καπάκι και φαίνεται στην κάμερα το άψυχο κορμί της γυναίκας του να επιπλέει. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο μαζί με ασθενοφόρα που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ήταν όμως πολύ αργά για την άτυχη γυναίκα καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα ο θάνατός της. Το προσωπικό του νοσοκομείου έκρινε ότι αιτία θανάτου ήταν ο πνιγμός. Το κίνητρα του δολοφόνου δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη.