Latest News

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Σκόπια: Διήμερο πένθος για τους 14 νεκρούς από την ανατροπή λεωφορείου

Διήμερο πένθος για τους 14 νεκρούς από το τροχαίο δυστύχημα με ανατροπή λεωφορείου στην εθνική οδό που οδηγεί από τα Σκόπια στο Τέτοβο, κήρυξε η κυβέρνηση ...
της χώρας.
Δυστυχώς, ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί τις επόμενες ώρες, καθώς ανάμεσα στους 50 επιβάτες του λεωφορείου υπάρχουν και τραυματίες που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το λεωφορείο που είχε προορισμό το Τέτοβο πέρασε την προστατευτική μπάρα, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και στη συνέχεια ανετράπη εκτός δρόμου.
Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο οδηγός του λεωφορείου που έχει τραυματιστεί ελαφρά έχει ήδη δώσει κατάθεση στις αρχές που περιμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί προκειμένου να διαπιστώσουν αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Σήμερα αναμένεται επίσης να εξεταστεί ο ταχογράφος του λεωφορείου για να διαπιστωθεί αν ο οδηγός είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.
Αν και οι ταυτότητες των θυμάτων δεν έχουν γίνει γνωστές, πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους 14 νεκρούς βρίσκεται ο γιος ενός βουλευτή.