Latest News

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Κλαδί καρφώθηκε στο στήθος 8χρονου - Αντί να πάει στο νοσοκομείο συνόδεψε τη μικρή του αδελφή στο σπίτι! (ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Σουρές Σακαράμ είναι ένας 8χρονος σαν όλα τα άλλα παιδιά. Του αρέσει να παίζει και να σκαρώνει σκανδαλιές. Μα πιο πολύ του αρέσει να σκαρφαλώνει σε ψηλά δέντρα και χαζεύει...
τη θέα.
Το να ανέβει σε μια δαμασκηνιά για να μαζέψει λίγα δαμάσκηνα που του ζήτησε η μικρή του αδελφή, ήταν για εκείνον παιχνιδάκι. Τα δυο αδέλφια είχαν βγει βόλτα για να παίξουν.
Ο Σουρές σκαρφάλωνε στη δαμασκηνιά και η αδελφούλα του από κάτω τον κοίταζε με θαυμασμό καθώς μάζευε τα φρούτα. Ένα κλαδάκι όμως δεν άντεξε το βάρος του. Με ένα ξερό κρακ έσπασε και ο Σουρές βρέθηκε στον αέρα. Καθώς έπεσε στο έδαφος ένα από τα σπασμένα κλαδιά καρφώθηκε μέσα στο στήθος του και από το βάρος του παιδιού καρφώθηκε ακόμη βαθύτερα, μερικά εκατοστά δίπλα από την καρδιά. Το κλαδί καρφώθηκε και βγήκε πίσω στην πλάτη του.
Ο μικρούλης ήταν τυχερός. Πονούσε φρικτά αλλά το κλαδί δεν είχε πειράξει ούτε τους πνεύμονες ούτε την καρδιά του. Έπιασε τη μικρή του αδερφή από το χέρι, και την επέστρεψε ασφαλή στο σπίτι, πριν πάει στο νοσοκομείο να τον εξετάσουν οι γιατροί.
Στην είσοδο του σπιτιού του ο 8χρονος κατέρρευσε. Οι γονείς του τον είδαν μέσα στα αίματα και αμέσως έτρεξαν στο νοσοκομείο. Από το στήθος του εξείχε ένα κλαδί 52 εκατοστών.
Εκεί οι γιατροί με υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν να αφαιρέσουν το κλαδί και ο μικρούλης βρίσκεται στη ΜΕΘ και δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.