Latest News

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Αυτοί είναι οι τύποι αντρών που αποφεύγουν οι γυναίκες



Ποιοι είναι οι τύποι αντρών που καλό θα ήταν να αποφύγει οποιαδήποτε γυναίκα που δεν είναι μοντέλο;

Διάβασε παρακάτω και κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά για τα σημάδια:

Ο τύπος που σνομπάρει τα γούστα σου

Αν έχεις κανονίσει με τις φίλες σου έξοδο σε ελληνάδικο για το ρίξετε και λίγο έξω αλλά αισθάνεσαι την ανάγκη να του το κρύψεις, δεν κάνει για εσένα. Αν δε μπορείς να είσαι ειλικρινής για τα γούστα και τις απολαύσεις σου (ένοχες και μη) χωρίς τη φοβία ότι θα κριθείς, πόσο ειλικρινής μπορείς να είσαι γενικώς μέσα στη σχέση; Καλύτερα να περνάς το χρόνο σου με κάποιον που σε εκτιμάει για αυτό που πραγματικά είσαι, ακόμα κι αν βλέπεις κακής ποιότητας τηλεοπτικά προγράμματα και το απολαμβάνεις.



Ο τύπος χωρίς φιλοδοξίες

Δεν έχει μια απαιτητική δουλειά για την οποία πρέπει να ξυπνήσει νωρίς το πρωί όπως κάνεις εσύ, αλλά δεν αισθάνεται και καμία ενοχή να επιμείνει να πας στο σπίτι του, παρ’όλο που σημαίνει ότι θα πρέπει να ξυπνήσεις 40 λεπτά νωρίτερα για να φτάσεις την επόμενη μέρα στην ώρα σου. Οι σχέσεις είναι πάρε-δώσε φίλε μου, και τα μεταμεσονύκτια Uber δεν είναι ό,τι πιο οικονομικό.

Ο τύπος που δεν έχει απολύτως τίποτα να κάνει 


Σου στέλνει ασταμάτητα μηνύματα και το εικονίδιο δίπλα στο όνομα του στο Facebook είναι πάντα καταπράσινο. Το ότι θέλει να σου μιλάει και να κρατάει επικοινωνία είναι καλό, αλλά εκείνος το πάει στο άλλο άκρο, με απανωτά μηνύματα και επίμονες ερωτήσεις για το πότε θα βρεθείτε. Είναι σκέτη υπερβολή και σίγουρα δε θέλεις να είσαι το θύμα της ανθυγιεινής του εμμονής.

Ο τύπος που κάνει τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από το σεξ 

Σε αποκαλεί «μπελά» χαμογελώντας με τον πιο ύποπτο και ανατριχιαστικό τρόπο και όποτε σε χαιρετάει, το χέρι του καταλήγει το κάτω μέρος της μέσης σου. Μπορεί να σε ελκύει ερωτικά, αλλά το σεξ με αυτούς τους άντρες δεν είναι πάντα όσο καλό νομίζεις ότι θα είναι.

Ο πρώην της φίλης σου 

Χρειάζεται να το εξηγήσουμε; Τα λόγια είναι περιττά, ειδικά αν πρόκειται για κάποιον για τον οποίο η φίλη σου έχει ακόμα συναισθήματα. Μη ρισκάρεις τη φιλία σου για έναν άντρα ο οποίος πιθανότατα δε θα μείνει στη ζωή σου.

Ο νάρκισσος

Οκ, παραδεχόμαστε ότι μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού θα ήθελε να περάσει μια νύχτα με τον Chuck Bass από το Gossip Girl, αλλά οφείλεις να παραδεχθείς ότι ήταν υπερβολικά προβληματικός χαρακτήρας. Είναι ο τύπος που έχει εμμονή με την εικόνα του και οι γυναίκες παίζουν απλώς ένα δευτερεύοντα και ανούσιο ρόλο στη ζωή του. Θέλει να είσαι συνεχώς ευπαρουσίαστη και να τον υποστηρίζεις συνεχώς να γίνεται καλύτερος, αλλά χωρίς να είσαι ουσιαστικά αυτόνομη. Δε μας κάνει, επόμενος.


Η φιγούρα εξουσίας που υπό άλλες συνθήκες δε θα σε έλκυε

Είτε πρόκειται για κάποιον καθηγητή σου είτε για οικογενειακό φίλο μεγαλύτερης ηλικίας, μην το κάνεις απλά και μόνο επειδή νιώθεις ότι πρέπει να αποδείξεις κάτι. Σκέψου το και από τη δική του πλευρά: Θα ένιωθες άνετα να μπλέξεις με κάποιον πάνω στον οποίο ξέρεις ότι μπορείς να ασκήσεις εξουσία;

Ο τύπος που δε μπορεί να σοβαρευτεί

Το υπνοδωμάτιο σου δεν έχει τίποτα άλλο πέρα από ένα στρώμα στο πάτωμα, ένα κάλυμα σκέτο, άνευ στρώματος, και ένα μισοάδειο κουτί με ανταλλακτικά μαντηλάκια ξεσκονίσματος, παρ’όλο που ξέρεις ότι δε θα έκανε ποτέ τον κόπο να καθαρίσει. Τρέξε μακριά και μη ξανακοιτάξεις πίσω.

Ο τύπος που κάνει όλες τις λάθος κινήσεις στα social media

Τσακώνεται για ανούσιους λόγους σε σχόλια και κάνει απανωτά likes σε δεκάδες γυναίκες που πιθανότατα δεν ανήκουν στον οικογενειακό ή φιλικό του κύκλο. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αντανάκλαση του πραγματικού μας εαυτού, και αυτά είναι σημάδια που δεν πρέπει να αγνοήσεις...